Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 25 juli 2013

Kraschlandning

Av Neta - 25 juli 2013 00:18

Ja en riktig sån fick vi eller jag då vi kom hem.

Har lärt känna en av tjejerna till en medlem i en orkester vi varit mkt på den sista tiden lite grann. Hon skrev lite oroväckande på fejjan och då jag frågade vad som hänt fick jag höra att dom brutit sitt förhållande av orsaker jag inte kunde drömt om. Den siste jag trodde det om faktiskt. Men men i det lugnaste vatten....

Nästa grej samma dag var att en skolkamrat och årsbarn med mig (som också är musiker) mist sin fru den dagen. Luften gick ur mig lite där kan jag säga, och man börjar inse att man ändå har det rätt bra.


Bryta ett förhållande är ju en sak, det kan hända alla men dödsfall är ju mer definitivt om man säger så. Men båda kräver väl sitt sorgearbete.

Alla har vi väl brutit upp nån gång och det är lika jobbigt att lämna som att bli lämnad. Kanske jobbigare att vara den som lämnar för då har man ju oftast lite dåligt samvete. Man får ta all skit också, från vänner o släkt.

Men man rår inte över sina känslor, det man dock måste vara är ju ärlig och inte fjanta runt bakom ryggen eller ljuga. Då är man en ynkrygg. Det var jag en gång och det får jag fortf lida för nästan 40 år efteråt.


Nog om detta nu ska jag gnälla lite över min kropp som tog lite stryk i Malung, jag trodde inte det men så blev det iaf. Kan fortf inte vrida huvudet eller lyfta hö arm.  Slutgnällt!


Vi for ju in och handlade i måndags ganska sent, varför gör man inte det oftare? Nästan inget folk och svalt o skönt ute. Många butiker har ju öppet både till 21 och 22 nu för tiden. Nypåfyllt inför nästa dag var det också.

Igår var det ett jäkla skitväder, rena höststormen så då var jag inte utanför dörren, inte ut på altan en gång men jag fick mkt gjort. C jobbade med bröllopsnaglar, Mi o Mas blivande svärdotter, dom gifter sig på lörd i Hjo, detta underbara ställe. Såg att Ma fixat fötterna på henne idag, brudparet åkte ner idag och Mi o Ma åker i morgon. Elle har gjort smycken till tärnorna och ett armband till bruden   Lycka till Johan och Rebecka!


Idag for vi in och fixade lite ärenden och sen köpte vi med oss varsin sallad och for ut till Ulva www.ulvakvarn.com vi brukar alltid åka dit då vi ska visa gäster stan och omgivningarna här men vi stannar väldigt sällan där själva. Det rådde vi bot på idag. Ligger dessutom nästan på hemvägen från stan. Satt där i kvällsolen en stund, åt och tittade på den vackra naturen runt ån.


Nu har vi precis gjort lite förberedelser för picknicklunch vid badet i morgon. Ska bli varmt sägs det.

C ska få hit Maria, min rullstolsgranne från Malung som ska sova över. Dom ska även åka till Forsbacka på dans i morgon. Sannex....


På fredag ska vi fira Rasmus, mitt barnbarn som fyllt 10 igår. Ska bli lite mys och träffa lilla familjen igen. Dom har varit ute med sin husvagn.


Hoppas också att vi kan ta oss till Rättvik nästa vecka, bilen krånglar lite men inget som L kan se själv. Han är ju mek. Om inte annat så över en dag iaf. Är ju Classic car.


Nu är kl strax 01 mitt i natta och jag hörde just att tidningen kom, så ska hämta den och sen sova lite, hade ingen bra natt som var så hoppas denna blir bättre.


Nattinatt!



 
 
Ingen bild

Neta

26 juli 2013 16:21

Det är ingen idé att ni frågar jag säger inga namn, tänker överhuvudtaget INTE lägga mig i heller bara lyssna om nån behöver prata.

Neta

5 oktober 2013 14:31

:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards