Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 9 maj 2014

Fy farao vilken pärs

Av Neta - 9 maj 2014 16:44

Vi väntade in i det längsta med att bestämma oss för att vi verkligen skulle åka på kryssningen i tisd eftersom L o E varit dåliga, men båda kände sig pigga och kunde äta, det hade ju också gått mer än 48 timmar så vi kände oss rätt säkra.

Kryssningskvällen gick också bra, vi åt i nya "Italienska" och mådde gott. Jag var trött men jag har ju inte varit iväg på ett tag så antog det berodde på det. Men det var nog första kryssningen jag gick o la mig innan dansen va slut.

L däremot fick huvudvärk fast han inte drack en droppe (kanske därför hihi) o på natten mådde han illa. Mådde ändå hyfsat dan efter så vi antog att det berodde på huvudvärken.


Kryssningen var jättetrevlig och det var kul att höra CL igen, bara andra gången sen "gubbarna" slutade, men inte är det som förr. Låter bra o så men det fattas nåt. Tur Classe o Andy är som dom alltid varit så nåt är sig likt haha.

Nånting jag också har himla svårt för är när det kommer fram folk och pratar med min dotter och inte ens kan bevärda sig med att hälsa på mig trots att vi sitter bredvid varann. Det är liksom inget tvivel om vem jag är. "Dryg skåning" är personifierad.   

Då var det skillnad på den gästrikepojk som kommer fram till mig och säger. "Jag måste hälsa på dig, ser dig på Fb då vi har gemensamma vänner och känner din dotter." Föredrar ju det jag   


Hemkomna var jag också så himla trött så jag gick o la mig vid 22, sen bröt helvetet lös på natten, bodde på toa. Inte riktigt ok förrän idag. C kom nån dag efter men hon mådde bara illa.

L däremot "sjuknade om" så honom skickade jag till infektion igår för provtagning. Han är också den som varit mest allmänpåverkad. Verkar dock "peppar, peppar" okej idag om än trött men det är nog jag också.

Kan det vara maten på båten? Vi åt alla olika o E klarade sig ju helt!


Mitt på dan idag trodde jag syndafloden kommit, jösses va det regnade. Tror aldrig jag upplevt värre. Mitt i det kom stackars Ma o skulle hämta ägg hon gick direkt in på altan enligt instruktioner, vill ju inte hon ska smitta sina änglar, men det var svårt o prata för smattret mot taket. Då har vi ändå både isolering och innertak där.


Blir en slö kväll med "snäll mot magen mat" och vatten i glasen. Finalen, där jag struntar i hur det går båda är lika värda vinst.

I morgon har vi anmält oss till Jällas kosläpp men det är beroende på vädret, inte åker jag om det bara är  "sådär" Mello i morgon så klart nu när Sanna kom med.


Sen är det bara kort tid kvar till 5 dars semester på västkusten inkl Ullared eftersom vi bor där. Går nog inte hitta billigare boende, 600 kr för 4 pers natten. Att det då ligger 150 m från entrén när vi väl ska in på GKs gör ju inget. Ska träffa lite folk från Dbd och kanske en sötis o hennes mamma. Hem sen via Nässjö där vi äntligen ska träffa en tjej som är med på Odla som både E o jag pratat med i flera år. Ska bli så kul.

Västkusten så här års om bara vädret sköter sig är ju så fint. Dom är väl några veckor före oss, var ju ner samma tid förra året.


Nu ska jag kolla lite repriser, börjar också känna mig kaffesugen för första gången på flera dar, bara en sån sak   



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Av Neta - Söndag 21 april 01:24

Hängde med L till Fyris ikväll och satt och lyssnade till Micke Ahlgrens. Träffade på 2 gamla kompisar, Gertrud och Kerstin. Så kul att få " prata ikapp lite" Har aldrig hängt med nån lörd innan men visste att våra gamla husvagnsgrannar jobbade där ...

Av Neta - Lördag 20 april 15:03

Sitter och slöar i soffan medans L duschar. Tänker tillbaka på en kul dag igår. Den började tidigt. Hämtade Annika vid 8 och for iväg mot Sörmland. Ett snabbt men välbehövligt kaffe & mackastopp i Strängnäs hamn. Har ju svårt att äta direkt på morg...

Av Neta - Fredag 19 april 00:50


Idag har jag gjort köttfärslimpor, 2 st. Jag får jämt så mkt skrogg på dom bara, använder ju blandfärs. Men vet inte varför det blir så. Letade ett nytt recept men blev att jag gjorde ungefär som jag brukar ändå. Gjorde var och en på 500 g färs. Sväl...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards