Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 6 februari 2015

Puh

Av Neta - 6 februari 2015 23:11

Syrran ringde idag, lät pigg och var nog lite hög på morfin   

Morfintabletterna hjälper henne bättre än citodonet som hon bara blir konstig av tyckte hon, det är samma erfarenhet jag har också bara det att jag tål inte morfintabletter, får gallstensanfall from hell trots att jag är opererad. Men intravenöst går bra.


Dom hade fått avbryta MRT igår för dom hade inte smärtlindrat tillräckligt och hon hade tack vare det fått panik i röret.

En läkare hade sagt att dom iaf sett tillräckligt för att utesluta discbråck och tumör, trodde det var en kraftig muskelinflammation. Hade försökt lägga en blockad idag men det gick inte.

Läkare nr två ville göra en MRT till och var inte alls säker på att det inte var discbråck.

Ortopeden i Uppsala i ett nötskal, sååå okompetenta. Där får dom jobb som inte får nån annanstans för ingen vill jobba under den ledningen, var så redan när Elle låg där med sin fot. Har en kompis som slutat där p.g.a det med.

Jag anmälde ju hela avdelningsledningen när E låg där för det där med livsuppehållande medicin klarade dom inte heller så den biten tog vi själva. L var med ända in i opsalen och såg till att hon fick tillräckligt med cortison. Hade vi inte gjort det hade det tagit en ände med förskräckelse.


Tina ligger iaf med jätteroliga tjejer och dom hade kul tillsammans, vilket jag som ju inte kan ta mig upp i morgon heller tycker är skönt.


Christine åkte till mormor idag som blev jätteglad att hon kom, ingen från Tinas fam kom, maken hennes hopper ju på kryckor och har lika svårt som jag med trapporna.


Jag har precis hällt i gubben lite Irish, så hostan ska lätta lite. Han vägrar te på lakritsrot som ju hjälper annars. Få se om dom kommer iväg i morgon men han trodde det. Vansinne tycker jag men han är ju vuxen. Bara han orkar köra. Idag hade han inte klarat det.

Han var helt slut bara av att köra fram och tillbaka till affären 3 min enkel resa, sen satt han kvar i bilen när C handlade.

Bara han inte kör dom åt fanders alla tre.


Det var dagens!

Nattinatt   





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Lördag 27 april 21:55


Har ni nån sån pryl som ni använder mycket och känner att ni inte kan vara utan? Jag tror iofs att vi alla har flera sånna. Jag har den här. Den är inte så stor, du kan riva saker direkt på tallriken med den. Min står ofta kvar på köksbordet....

Av Neta - Lördag 27 april 16:24

Både igår och idag har det småsnöat och inte varit mer än högst 5 gr. Inte varit så sugen på att gå ut. Skulle ju köpt potatisbullar för att prova det där i våffeljärnet men hittade 2 bakpotatisar som börjat bli lite skrynkliga. Rev en sån med en 1/2...

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards