Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 24 april 2015

Steeeenis

Av Neta - 24 april 2015 23:29

Klart han vann, vi sitter ju där vi Svenska folket och ger han vår röst vecka efter vecka. Han har väl gjort den största resan också. Kul att se han så avslappnad ikväll.


Idag har jag också satt ner foten och det rejält här hemma. Har varit så arg så jag sett rött.

Hade ingen lust att vara ensam hemma en hel dag för fjärde gången den här veckan. Och då snackar vi bara den här veckan, det har varit mycket sånt i flera veckor nu. Vi var till Kungsan i onsdags men tisd, torsd, idag till kl 16 har jag varit ensam utan att kunna ta mig ut med scootern.


Vi sa redan på stora trädgårdsmässan att vi skulle åka till Kista för vi hann inte se allt, C fick ont i fötterna och jag har dessutom lite kvar jag vill skaffa som var lite för tidigt då och jag vet att det är bra messpriser på.

Då får E för sig att hon ska stå på Viksta marknad i morrn, , ja hon har nämnt det för nån vecka sen men jag trodde inte dit var nu. L håller med henne så klart, men nej det ska hon inte!


Både L och E körde med utpressning men då lackade jag ur totalt! Jag sa nej och håller fast vid det och dom får väl göra allvar av sina hot då, L tänker inte köra till mässan i morrn och E tänker inte följa med på kryssningen till veckan om hon inte får stå  i morrn. Nej men varsågod och va hemma då.


Jag vill till Kista och vi hade en överenskommelse om att åka dit. Bilen är min och den åker ingenstans utom till Kista i morrn. Med Leif eller någon annan som chaufför det visar sig.

Det här med att ge och ta borde min man gå kurs i!


Jag har ju tyckt det varit roligt för honom att åka på motionsdanserna men beter han sig så här så åker inte min bil till nåt Fyris på torsdagar, ska han dit får han åka buss då. Jag får ju så småningom en ny ledsagare och hon har körkort.

Kan tyckas barnsligt men det har varit så här en längre tid nu, och nu rann det över, den berömda droppen.


E blir skjutsad än hit än dit flera ggr i veckan, Han får vänta timvis i stan ibland och vi har faktiskt en dotter till som väldigt sällan får skjuts. E har dessutom färdtjänst!

Mina önskningar rycks det bara på axlarna åt och jag kommer alltid i sista hand. Men nu fick jag nog! Och jag tänker va stenhård i fortsättningen också, finns saker jag vill göra och som vi måste ha bilen till och då får det bli så med.

Jag får oftast betala men är den som kommer ut minst.


Så vill nån åka med mig till trädgårdsmässan i morgon så hör av er, jag har bil om du kör. Ja du måste köra mig i rullen också om inte C kan åka med.


 

Vi var till Fäboden och klippte Skruttans klor idag, jag brukar vänta utanför oftast för det är så mysigt där men idag följde jag med in. Va ut och tittade på kaninbebisarna och jag kan ju säga om en sort, vit och ljust gråfläckig med angoraliknande päls, att det var tur att alla dom var bokade. Aldrig sett något sötare.


Min nya telefon kom idag med, men utan simkort tyvärr för det skickas ju aldrig med telefonen. En Iphone 5c med väldigt bra kamera och som har samma avgift med fria samtal, sms och mms till alla nät och en massa surf, som min gamla så när som på 1 krona. Dessutom bara obetydligt större än min 4. Alltså går den i handväskan.

Så nu ska jag föra över bilderna och adrboken till datorn från den gamla för att föra in i den nya sen, resten kommer automatiskt. Bilderna tömmer jag i datorn lite då och då men har dom kvar i luren med. Ja kanske inte alla... brukar rensa bort matbilderna och dom bilder jag har i bloggen för dom har jag ju kvar där. Min 4 får väl flytta till barnbarna kanske, om den duger.   


Med posten kom ett urfint fodral jag köpt på Tradera till den

 

Har köpt ett grönt och ett lila också. Gillar att byta.


Ja så har vi det ikväll, C sover och vad L gör vete 17, ligger förmodligen och sover med en bärbar på magen.

Nu ska jag fixa lite! So long!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards