Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 18 september 2015

Tack!

Av Neta - 18 september 2015 01:42

Ur djupet av mitt hjärta tackar jag för reaktioner på mitt inlägg igår! Det blir som mer påtagligt det man har i ryggsäcken vid vissa datum.
Hösten är på väg, björkarna börjar skifta i gult. Storm och regn på fm idag, sen kom solen en stund. Har ni tänkt på det att det är väldigt sällan man inte ser solen alls? Nån liten glimt brukar man se varje dag även om det är mellan två skurar, sekundsnabbt ibland men den syns iaf.
Det blev knappt dagsljus idag, inte förrän ganska sent på em. På förmiddagen var det så man måste ha lamporna tända. Kändes som november. Sov också längre än jag brukar och blev väldigt förvånad när jag såg vad kl var.
Det är ändå varmt ute, Elle kom en sväng och hon kom inte iväg hem förrän vid 20-tiden. Då är det ju jättemörkt ute! Tur hon har lyse på scootern.

Hoppas värmen håller sig över helgen. Vi ska på fest på lö, son och sonhustru har gemensam fest, båda har fyllt 40. 70- talstema, kul men inte helt lätt om man är stor som jag. Kör nog bara på accessoarer. Har en klänning som faktiskt är som dom man hade då fast längre. Har också en knallorange långkjol med mönster. Få se vad det blir! Korta grejer ska jag nog inte bära iaf.

Fick en länk på messenger av Stina idag när hon var på jobbet. Från SVT om att dom vill ha publik på inspelning av " Så ska det låta" om en månad. Så jag bad henne boka till oss, sin kompis och ett par till. Det gick bra och vi hade nog lite tur. Nu ikväll var tre av fyra tillfällen fullbokade. Ringde Mi och dom var på, är rätt sent en måndkväll, inte klart förrän vid midnatt och vi får vara med på två program. Blir en jobbig tisd för dom som jobbar men vet man om det så. Kul att ha något att se fram mot.

Min födelsedag kommer ju där med. Vill ju gärna fira med nån liten fest men vet inte om jag kan det. Mi o Ma är på stämma den helgen. Det s.k Dansgänget är mer än splittrat. Bosse o Annika kommer säkert men annars vet jag inga att bjuda. Av familjen är det ju bara tjejerna som bryr sig numera. Ja övrig familj kommer väl med, iaf mamma o Rune.
Kanske ska bo på hotell nånstans och iaf få äta hotellfrukost :-) jobbigt när man egentligen är en social person som gillar att umgås. Brukar vara jag som är drivande annars. Kollat var favoritbanden spelar den helgen, men inget i närheten. Närmast är Drifters i Örebro.

I morgon ( senare idag) är det storhandling. Det är typ slut på allt igen! Vi har ätit rätt bra ur frysen också med flit så kart. Men till o med sånt som "alltid" finns och basvaror är slut. Sa till L att vi behöver inte skriva nån lista, bara gå gångarna upp och ner och handla. E brhöver ju handla med men med rullstol i bak kan vi ju inte ha så många kassar där utan behöver nog baksätet med. Blir nog två vändor in, en egen för henne. Stina måste ju med för att dra mig, svårt för L att dra både mig och kundvagn.

Nej kl 7 ringer kl, tänkte duscha på morgonen för en gångs skull. Dags att sova!
Ha det bäst!



 
 
Ingen bild

Frida

18 september 2015 07:06

Bara en nyfiken fråga. Kan man knyta an till sitt barn igen efter att det blir så personlighetsförändrat?

Neta

18 september 2015 07:10

Absolut!
Kanske, om det är möjligt, ännu mer än tidigare. Mer orolig blir man så klart också och jag gav mig själv rätten att curla! Det var en slags trygghet i den känslan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Av Neta - Söndag 21 april 01:24

Hängde med L till Fyris ikväll och satt och lyssnade till Micke Ahlgrens. Träffade på 2 gamla kompisar, Gertrud och Kerstin. Så kul att få " prata ikapp lite" Har aldrig hängt med nån lörd innan men visste att våra gamla husvagnsgrannar jobbade där ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards