Mina ord och tankar

Alla inlägg den 16 september 2015

Av Neta - 16 september 2015 10:58

Ungefär en gång varje sommar brukar vi åka till Enköping och kolla på blommorna i parkerna där. I år hade det inte blivit av så en kompis som också ska jobba som ledsagare åt mig och jag åkte dit igår.
Strax innan vi kom fram började det småregna och innan vi var vid Drömparken öste det ner. Kl var bara 9.30 så inga affärer var öppna heller så vi satt kvar i bilen och hoppades att det skulle lugna ner sig. Det gjorde det inte och till slut åkte vi därifrån. Men vi hade bytt parkering en gång så vi såg ju en del ändå.
Så vi började åka runt lite i stan och det går ju rätt fort där ;-) kollade in hamnen för min kompis är lite båtgalen. Åkte ut till Bredsand och Fagerudd och jag visade DHR-gården där båda mina tjejer har jobbat.
Åt lunch där i regnet iaf ( fast inomhus) innan vi for hem. Då när vi så småningom kom hem L och jag, då kom det sol minsann.
Slappade lite hemma på em och sen var det Estlandsmöte igår kväll.
Funderar bara lite över vissa föräldrar i familjerna som tar emot. " Vi har tyvärr annat för oss den kvällen" "Vi är borta hela dagen då dom ska vara med familjerna, kan nån annan ta våra ungdomar då?" Eller "våra egna ungdomar är inte hemma då de härungdomarna kommer"
Varför i hela friden säger man ja till att ta emot dom då för? Kan man inte vara hemma eller ta dom med vad ger man för intryck då? Vad tror esterna om oss svenskar?
Har eller tar man inte ett ansvar då man ska vara utbytesfamilj?

Nu ska jag ila till Distriktan och få min spruta.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards