Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 26 april 2016

Ändringar

Av Neta - 26 april 2016 01:51

Vi hade planerat att ta en kryss med folk från en grupp som gillar dansband på fejjan, men herregud vilka röriga admins.

En av dom, en orkesterledare påstår han iaf är rent otrevligt, skriver saker till folk som "Är du dum heller" "Fattar du dåligt" men det lustiga är att kommentarerna försvinner efter ett tag. Det gör alla otrevliga kommentarer i hans trådar också, dom som svarar honom, alltså dom HAN anser är otrevliga. Kontentan blir ju att det ser ut i trådarna som att alla gillar det han skriver, fast är man någorlunda ofta därinne vet man ju att så är det inte.

Kan ju säga att vissa frågor han får är befogade för han är inte världsbäst på att skriva så man förstår.

Iaf planerades det en kryss 1 juni till L-K. Dom skulle arrangera. Så helt plötsligt skulle man boka själva, och inget fel med det då vissa ju har rabatter som medlemmar både här o där. Men inget gemensamt ätande eller så för vi skulle bara ses på båten. Jag skrev då att vi gärna ville äta med andra men då fick jag ett skitargt pm om att jag tog över... Ehhh var gjorde jag det nånstans?

Sen la han ut ungefär 2 ggr om dan att vi måste anmäla oss om vi skulle med. Ja vi var ju några som visste om varann med men jag kunde inte låta bli sen att påpeka att hans tjat (och otrevliga ton  tänkte jag, men inget jag skrev ) kanske gjorde att folk blev tveksamma och att det väl inte spelade nån roll om vi blev 20 eller 100, vi fick väl ha trevligt vi som kom.

Jahaja, där tog jag tydligen över igen. Var fler som ifrågasatte då det inte ens 1 vecka sen dom la ut det från början. Många reagerade också på hur otrevlig han var och jag skrev det rent ut sen jag fick en känga.

Ja då ställer dom helt plötsligt in den, för att idag gå ut med en ny förfrågan..... Mina medresenärer gick ur gruppen och jag funderar på det också, avbokade kryssen idag ändå för C kom på att hon var dubbelbokad och vi hade ingen större lust längre.


Ja herregud vilken soppa! Vilka som helst kan tydligen bli admins och jag kan ju inte låta bli att jämföra med Dbd:s träffar och kryssning som var så välordnat.


Annars har det inte hänt så mycket, E jobbade idag men är här fortf fast L kom hem ikväll, med en bil med ny fjädring. Hade fått hjälp av bror hans granne. E hade en röntgen av magen i morgon men den blev inställd för läkaren var sjuk. L fick hastigt och lustigt en besiktningstid i morgon här i stan så det var ju bra på så kort varsel. Men nu slapp han ju köra E.


Nu är det väl bara deklarationen som ligger på, jag skulle kunna göra min på 2 röda men det ska flyttas lite räntor eftersom han fick några hundra i restskatt och jag får en tusing tillbaka. Överlåter det till honom, sen fyller jag bara i det han ändrar. Man kan göra så då man äger en fastighet tillsammans.


På onsd ska jag träffa min nya ledsagare och sen är det Valborgshelg, större än jul här i stan, Kvalborg på fredag och dom bygger flottar för fullt. C jobbar dygn och vädret avgör vad det blir för oss men lite fest blir det allt. Gör vi inget annat "valborgligt" så kanske vi iaf tar oss till Österby, där är kasen på en flotte i herrgårdsdammen och vi har aldrig varit där och sett det. Tror man kan se det från bilen till o med om det är kallt. Får väl ta med oss skumpa och jordgubbar ;)


Har betalt räkningarna så nu är jag oskyldig igen, va därför jag hamnade vid datorn men nu ska jag släcka ner.

 
 
Ingen bild

Jennie

26 april 2016 22:09

Hej jag skulle bli jätteglad för receptet på knäckebrödet som vi läste om på instagram. Har aldrig smakat det men alla pratar om det men nja för det priset som det kostar har jag inte funderat på att smaka heller men baka kan jag ju 😃

Neta

29 april 2016 07:37

Fröknäcke

2 dl majsmjöl
1 dl sesamfrön
0.5 dl solroskärnor
0.5 dl pumpakärnor
0.5 dl linfrön
0.5 tsk salt
0.5 dl rapsolja
2.5 dl kokande vatten
flingsalt och frön

Rör om alla ingredienserna (inte med elvisp, utan med slev) därefter häller du över kokande vatten.
Rör om igen, bred ut allt på en bakplåt med bakplåtspapper. Lägg ut klickar jämnt över plåten som ni för ihop med oljat verktyg, jag har en slickepott i silikon. Ni kan olja in bakplåtspappret också så de släpper lättare sen
Strö över flingsalt och valfria frön
In i ugnen på 150 grader i 1 timme o 15 minuter Jag brukar stänga av efter 1 timme och öppna luckan på glänt sista kvarten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards