Mina ord och tankar

Alla inlägg den 17 februari 2016

Av Neta - 17 februari 2016 00:09

Så gammal har hon blivit vår yngsta, det är ju inte klokt. Idag har vi iaf firat vi i familjen bara, jobb och så gör att vi inte kan fira med "tjocka släkten" förrän nästa helg efter sportlovet.
Vi pyntade lite på kul med ballonger redan i natt.

Satte hennes kopp som E knöt ett band runt på "Ha den äran-duken" jag hittade på loppis en gång. Flaggan åkte fram med och vi slog in presenterna igår och ställde på stol och bord.

Hon går ju i tankar på att flytta hemifrån och har en hel del saker men jag har även köpt lite på loppisar som jag slog in nu, bl.a en fin ljusstake och ett par söta småskålar så därför blev det många paket. Annars fick hon strumpbyxor, ryggkliare med massagehjul, fleecebyxor, tofflor och " hoppiskor" från Sköna Marie som är ordentligt uppbyggda i hålfoten av mig. Hon ska kunna ha dom på jobbet med och där är det ju mkt stå och gå.

Ella hade köpt en smart tesil man hänger över en droppkopp i en ställning, en takeawayburk, en söt liten bricka med kul text och ljuständare.
Enligt önskemål blev det Fattiga riddare till lunch och tacomiddag sen en köpekaka till fikat i kväll med jordgubbar.

Vi pimpade den med tårtljuskandelabetn. Hade inte fått plats 23 ljus iaf. ;-D

I morgon är sista dagen Erna jobbar som min ledsagare. Vi ska åka ill Sala och besöka en butik som heter Linneskåpet och träffa en kompis till mig jag inte träffat på många år nu. Hon har två barn som haft hjärntumörer så vi känner varann sen den svängen. Hennes man jobbar också på Salaparken så senast sågs vi där för 2-3 år sen.
Vi pratar på facebook men det kan ju vara kul o ses också.
Funderar vilken väg som är bäst att åka men tror det lutar åt över Våla.

Det är väl ett par st som hört av sig om att efterträda Erna, men vi ska lugna oss nån vecka till med att sondera bland dom. Dom hade några redan anställda som kunde tänka sig utöka också. Svårt och lite läskigt att välja en ny. Erna visste jag ju redan vem hon var. Fick också frågan om jag kunde tänka mig en kille, men nej inte som det känns nu.
Tycker det skulle vara skönt med någon som bor närmre, Erna bor ju ända borta i Rasbo.

Ja det var lite för nu, sovtime!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards