Mina ord och tankar

Alla inlägg den 6 februari 2016

Av Neta - 6 februari 2016 21:59

Börjar jag bli för gammal eller har folk ingen smak? ;-D
Hördes ju tydligt att Samir & Victor kommer att bli årets sommarplåga! Morgan Alling var lika säker på det för klädd i armpuffar var han på väg till Sergels Torg !!

Anna Book blev tokhyllad på Twitter, för vadå? För att hon sjöng i så låg tonart att hon knappt hördes? Eller kan det varit ren sympati? Snyftis!

Albin & Andreas var hyfsade och Robin var bra, Gina kan bytas till Lasse Krone'r och Petra kan gå hem. Ace gillar jag inte, men om jag blundar kan låten gå an.
Resten har jag redan glömt, och i morgon har jag glömt de andra också. ? Minns för övrigt knappt nån utom Måns från förra året!
Nä tacka vet jag Claes Lövgrens, det är musik det! ;-D Den minns jag!

Av Neta - 6 februari 2016 10:45

Pratade med henne nyss då skulle hon garnera smörgåstårtorna. Inga ledsamheter där inte trots att det är som det är.
Hon berättade att R hade klarat av att läsa en större text på ett kort igår så funderar på om man skulle skriva några rader. Är ju förkyld så får hålla mig därifrån. Han vill ogärna ha besök med. Förlamningen släpper inte men intelektet är det inget fel på. Och allt invant sitter, nu rakar han sig själv t.ex och spela bordtennis med sjukgymn är inga problem alls hur dom nu gör det.

Blir ännu en lugn dag här. Funderar dock på om jag ska skicka upp L efter lite blomjord börjar ju bli dags att plantera om och jag behöver fylla på jord åt Hibiskusarna.
Ikväll lite mellomys med ost o kex. Sugen på jordgubbar med.

Nu frukost eller snarare frunch framför Parneviks som vi inte hunnit se ännu.

Av Neta - 6 februari 2016 00:56

Så länge räknade vi ut att Ls teknikerring suttit på hans högra ringfinger. Ända sen 1963 då han var klar som Löjtnant i teknisk tjänst. Han tog aldrig av sig den.
I morse upptäckte han att den var borta. Den har blivit lite stor, det märkte han häromdan då han tvättade händerna. Den gled men inte över knogen.
Nu är frågan var han tappat den? Inne tror han själv för han tycker han borde märkt om den saknats redan igårkväll. Jag är inte lika säker på det, tror den kan ha följt med handsken. Vi var ju ute och for igår.
Kontaktat alla ställen vi varit på och vi har letat både här, inne och ute, i bilen, hos Elle, både inne och ute. Men den är borta. En sån där kan ju rulla in i skrymslen och vrår. Har ju inga golvlister i hallen heller. Det är en kraftig ring i guld med en kant av vitt guld. Och präglad som den yrkesring det är.
Bara att hålla tummarna för att den kommer tillrätta på något sätt.

Varit soligt och fint idag med. Men jag har varit inne, inte gjort många knop mer än att vi gjorde sushi. Både nori och kuddar, fyllda och ofyllda. Blev lite mycket så jag har till lunch i morgon med. L äter inte sushi om han slipper så han åt annat och C jobbade kväll och ska jobba dygn i morrn. Elle offrade sig och kom hit :-D
Så mysigt att höra om hur dom planerar för mello på Cs jobb. Dom ska ha pyamasparty, för när mello slutar är bara en personal kvar och ska lägga alla. Underlättar ju om dom är klara då ;-) Lite mys får dom allt med.

Vi ska också se det med kompisar så planering för mys är det här också.

Nu är det tyst i huset, till och med kaninen sover. Ska jag också. Godnatt!


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards