Mina ord och tankar

Alla inlägg den 12 juli 2016

Av Neta - 12 juli 2016 23:24

Vi hade bestämt att det räckte med att vi åkte hemifrån 9, så fick vi iaf lite sovmorgon trots fasteprov. Man har ända till 11.30 på sig.
Vem vaknar 6 och kan inte somna om? Då hade jag ändå varit på toa vid 3 och borde sovit som en stock men nejdå. Blir ofta så där när vi har nåt vi måste iväg på.

L gick upp 8 och åt frukost så vi kom iväg lite innan 9, va så hungrig då vi åkte. Jag som brukar kunna greja o dona ett bra tag innan jag äter nåt. Typiskt va?
Fick vänta när vi väl var inne med, blodprover och kolla urin gick snabbt men jag har lite äggvita. Kan va en ny uvi men kan också vara en svampinfektion av pencillinet. Får vänta på besked till slutet av veckan.
Ja inget kul besked, dessutom fick jag vänta ytterligare på blodtryckstanten. Så klart hade undertrycket gått upp. Inte konstigt kanske.

Direkt hem iaf och då hade Stinagumman gjort frukost. Så vi åt tillsammans hon och jag sen satt jag kvar på altan. Fint väder, lite moln ett tag och började stänka men det blev aldrig nåt. Tror regnet i Uppland var ätt lokalt idag och det har också varit ett större elavbrott inne i stan.

Elle kom på em, hon och C gjorde lunch tillsammans innan C åkte till jobbet. E gjorde dessutom sylt av ett helt kilo lingon hon hittade i frysen. Hon åkte nyss hem men stannade över middan med som idag blev lite rester.
Vi började prata om stället L och jag ska bo på utanför Malung nästa helg, Siknäs heter det. Kollade lite bilder och det ser jättefint ut. Ligger på en smal udde några km nedanför Johannisholm och verkar omgärdat av vatten. Handikappbrygga med så kanske ska packa baddräkten då. Skulle vara skönt att få simma lite. Vi ska åka in och kolla innan vi åker hem på sönd.
Blir tidig avfärd och frukost efter vägen på sönd morgon. Cs kompis som åker med oss upp kommer redan efter en dans dom ska på på fred. Sen ska vi hämta husvagnen på lörd och så får dom packa den.
Vi räknar med att vara uppe strax före lunch och sen blir det uppsättning av tältet direkt, det enda dom inte klarar själva.

Om ni undrar varför vi inte har vår Skalman så är det för att den står i trädgården överväxt med mossa med läckage från pannan och en elbroms vi inte får eller fick ordning på. Någon gav upp!
Jag tycker vi kunde sälja iväg den men då måste man ju ta initiativ så det går ju inte...... Finns säkert nån som skulle kunna fixa den. Byta golvet är ju ingen big deal och pannan är väl bara att byta.
Ja han måste röja bort sly så vi får ut den med så klart. Det är alltså samma läge där som med golven vi köpt till hall och kök och all färg för 1000-tals kronor. Hade ju inte vart så dumt att fixa det innan färgen blir oanvändbar.
Föreslog att vi skulle börja med det efter Malung men då ska han till sin brorsa och lägga tak. Då kan man jobba men att brorsan skulle kunna hjälpa oss nej det vill han inte fråga om.
Närå jag är inte alls bitter..... men hur svårt kan det vara? Nu när man kan slipa luckor o sånt ute. Måla sånna kan ju jag sitta och göra under tak.

Men skit samma blir väl så att jag får köra över honom och leja nån, som vanligt, frågan är bara när vinsten kommer så jag har råd.

Nu ska jag iaf sova!





Av Neta - 12 juli 2016 14:01

Kolla på det här

Lövgrens ? Stensons
Bana 2 Donnez ? Sannex
Bana 3 Blender - Titanix
Bana 4 Gunhild Carling Family ? Martinez
Bana 5 Janssons orkester med Towe Widerberg ? Russindalens Spelmän
Bana 6 Blue Hawaii ? Excess

CL, Sannex, Martinez och Janssons är dom som är intressanta för oss. Bara hoppas att dom inte spelar samtidigt.
Betydligt lugnare på fredan då P-H och Voice delar på 4an. Bara parkera sig där, såg att dom dessutom fått nya publikplatser vid den banan. Inget annat är särskilt intressant den kvällen.
På dan däremot uppträder CL himself med frun och Ragnar Dahlberg. Det ska bli kul att se. Vi får åka tidigt hemifrån.

Lika på söndag, tältet ska vara uppe så vi kan vara i Grönlandsparken då Smokie är där. Avresa 06 har vi sagt, med frukostrast i Rättvik. Sen får "Pink ladies" klara sig själva. Vi lyssnar väl på galan medans vi rullar hemåt.

Det är ju nu till helgen, har gått här och trott att det är gott om tid men det är det ju inte. ;-D

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards