Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 23 april 2017

Slö söndag

Av Neta - 23 april 2017 23:34

 

Först måste jag ju visa er hur fint det blev med mina lila lyktor på mässingsfatet. När jag gjorde det här förstod jag också varför dom hamnat på återvinningen. Dom har en väldigt vass kant som är liksom invikt nån mm. Förmodligen har dom inte gått att sälja p.g.a det och man har sett sin chans att åtminstonde få skrotvärdet på metallen för dom. Tur för mig   


Sov dåligt i natt, vaknade vid 5 och dum som jag var kollade jag mobilen. Sen var det ju kört på riktigt, då hade råkorna börjat skräna också. Somnade om en stund ett par timmar senare för att bli väckt vid 8 då C åkte. Somnade väl om ändå och sov sen till strax före 10.

Vi åt frukost framför nyhetsmorgon, blev så sugen att gå och lyssna på Martin Stenmark i höst. Gör en show om sin uppväxt i "Familjen Annorlunda"

Kollade igen några program jag missat sen medans L körde sopor. Sen skulle han köra Elle till affären så då bjöd jag över henne på lite plocklunch, hade sånt som behövde ätas upp.

L gnällde över att det inte var riktig mat och jag blev så himla arg. Bortskämda karl, han ska ta mig 17 äta det han får och duger inte det är det bara låta bli.

E och jag satt och pratade en stund innan han skjutsade hem henne.


Karin kom med ägg och berättade att dom ska lägga ner, det lönar sig inte. Nästa gång om 2 v är sista leveransen. Så tråkigt när man blivit bortskämd med dom fina äggen och att få dom hemlevererade. Vet att några av gårdarna runt byn säljer så får väl leta reda på en ny leverantör för jag vägrar köpa i butik.


Började lägga in lite nya recept på datorn för att göra matsedeln i den andra bloggen. Då plingar det på dörren igen


 

L öppnar och jag hör nån säga "tänkte överraska Neta" in kommer en tjej från dansbandsdax "Dunderlina" eller Lisbet som hon heter, med sig hade hon en jättetrevlig väninna. Såååå kul!

Dom hade åkt från skåne där dom bor i Perstorp och Ö Göinge och var å väg till Luleå med en leverans. Hon hade iofs skrivit det på Fb men skulle inte åka den här vägen, men så blev det iaf. Nu skulle dom övernatta i Gävle och hade tid att titta in här. så himla kul men lite för kort stund. Hade jag vetat hade man ju kunnat bjuda på söndagsmiddag ju. Nu blev det en fika i ett ostädat hus men det gick det med   Hoppas vi kan ses igen.


Började med recepten igen när dom åkt och hann precis innan middagen som L fick göra...Hehe

Vi åt och under tiden kom Christine hem, vi blev sittandes och pratade hon och jag efter maten innan hon gick ner. Hon har jobbat 12 timmar idag, ska till skolan i morgon för att sen jobba dygn i morgon (15-15 med sovande jour) hon behövde sova.


Gjorde matsedeln och nu skriver jag här. Ovanligt att göra det på datorn   

Såg att tjejerna kommit fram och checkat in på sitt hotell i Gävle. Nu ska jag checka ut och krypa i säng!

Godnatt!   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards