Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 25 april 2017

Alla sorts väder

Av Neta - 25 april 2017 22:50

Ja det har det varit idag, ja inte vårvärme då för den verkar ju dröja. Men regn, snöslask, mulet och sol. Ingen värme och blåsten kom tillbaka nu ikväll.
När L åkte norrut i morse hade han ca 2 cm snö på bilen. Han mötte snöväder och det var mer snö i Tierp än här. Här var det dock grönt när jag masade mig upp vid 9.
Besiktningen gick så där, två nedslag och ombesiktning. Ett är redan åtgärdat och dukat för det andra, bara åtgärden kvar. Så skönt att han kan fixa det mesta själv, vi spar många rara slantar på det.
Fanns en tid då vi alltid hade nyare bilar och bytte var 3e år, de år när han mekade mycket med flyg. Men iom Elles insjuknande var det en av sakerna vi fick avstå från. Idag känns det som ett annat liv.

I morgon ska vi åka till 08, Elles lever ska kollas igen, även nu på Sabbatsberg. Blir täta kontroller nu och det är ju bra. Oron gnager i magen dock. Hon har en kvällstid men vi åker upp på dan då jag behöver en ny lösning för kryckorna på rullstolen. På hjälpmedel får jag bara de resårband jag har nu och dom töjs ut på nolltid. Helst vill jag ha lika den som finns på scootern, men den finns inte för rullstol. Varsam är bäst på hjälpmedel, och finns bl.a där.

Haft ont idag, Elle kom en sväng så jag fick lite assistans med maten. Korvkioskmat idag. Mos, kokkorv o räksallad. Vanlig sallad med så klart.
C fick jobba över nästan 2 timmar, jobbigt då man jobbat dygn. Hon var med en av de boende på en vårdcentral på andra sidan stan, det drog ut på tiden och fick åka runt i stan på hemvägen.
Tur att hon är ledig i morgon, hon kommer inte upp med tuppen, det tror jag inte. Däckade redan vid 20-tiden. Sen på torsd är det dygn igen.

Pratade lite om Valborg idag men är inte speciellt sugen på stan. Ska bli skitväder. Vi har ett par ställen vi kan se kasar från bilen, vi kanske nöjer oss med det. Båda är sjökasar och det är något visst med det ändå. Mat får bli det vi är sugna på, sen sillunch enligt tradition här 1 maj, inomhus i år är jag rädd för. Tur vi har stort.

Nu är det nog dags för att avveckla dagen, visar bild från godiset vi frossade i idag. :-)


Så här ser det inte ut nu, tror jag ;-D syns att det blåst.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards