Mina ord och tankar

Alla inlägg den 30 juli 2017

Av Neta - 30 juli 2017 00:36

Två dansband har fått busshaveri idag. Det ena fick helt enkelt ställa in medans det andra ordnade lastbil och fick/får hjälp av L och C o hennes kompis.
Första spelningen efter semestern och första på en 15-dagarsturne', tror dom kan hålla sig för skratt.

Dom stod vid Fullerö med bromsar som inte fungerade p.g.a ett dåligt jobb av volvo där dom bor verkar det som. Ett stag som jag fattade det att dom satt dit lossnade och orsakade punktering på ett däck och skadat en luftbälg som också hade nåt med bromsen att göra.
Nu står bussen vid volvo i Uppsala och där lär den ju inte kunna åtgärdas förrän månd om ens då så här i semestertider.
Dom fick lasta ur allt på Fullerös parkering, bussen bärgades bort och L och deras chaufför åkte in i vår bil och hyrde lastbil. L tog sen 3 medlemmar i vår bil upp till Verstuberget och dom andra åkte lastbil. Han hjälpte dom att packa in men sen åkte han hem. Grabbarna hade då varken ätit eller druckit på 8 timmar och skulle jobba i 2 innan paus. C hämtade dock fika åt dom.
C och hennes kompis A som alltså är där på dansen skjutsar sen till Uppsala, många mil. Dom, bandet alltså, ska sova i bussen. Sen ska dom till Hudik i morgon med lastbil och förmodligen hyrd personbil. Efter den spelningen då tillbaka till Uppsala och bussen på natten. Inte mkt förtjänst kvar på dom jobben. Som tur är lediga månd men sen till nån norrlandsstad. Hoppas för deras skull med buss.
Heder åt dom för att dom löser det iaf. Kul att L kunde hjälpa till.

E hade tänkt åka hem ikväll men blir kvar. Vi tror vi ska till Öregrund i morgon.



Kolla in det här skeppet, Gladan. Det är ju båtvecka i Öregrund hela nästa vecka. Avslutas med Roslagsloppet på lörd. I morgon skulle det vara badkarsrace och nån tävling med radiostyrda båtar. Brukar vara kul att se.

Idag har jag ansat blommor hela dan nästan, klippt o klippt. L har innan vi visste om haveriet också hållt på ute. Plockat av hallon, blir mindre för varje år. Tagit av takboxen på bilen och gjort ren den.
E och jag fick äta själva nu ikväll. Skulle grillat men körde köttet i ugnen. Till lunch blev det bara kokta rödbetor. Inte så bara iofs.
Nu är det dags att sova lite, halvtidig uppgång i morgon då vi ska försöka vara i Öregrund mitt på dan, är ju lite folkfest i hela stan.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards