Mina ord och tankar

Alla inlägg den 15 juli 2017

Av Neta - 15 juli 2017 15:18

På fm igår kollade vi på firandet av Victoria i Sthlm. Vilket ståhej. Men gulligt med alla deras barn.

L åkte och hämtade min solhatt med Albertinor på, snacka om kvarnhjul. Men bra för mig som tål solen dåligt. Blir som ett parasoll känns det som. Funkar nog som regnskydd med.
Men fin är den.

Vi hade ju lånat Mi o Ma:s kärra när dom fixade Elles baksida. Nu skulle han åka tillbaks med den. Jag kollade om dom skulle vara hemma och bestämde mig för att följa med.
Efter en stund ringde han och frågade om vi ville grilla med dom. Ja men så klart. Blir ofta spontanmiddagar med dom och jag älskar det.
Packade kylväskan med lite vin, Aperol och Prosecco, hämtade E som ville med och åkte upp. Herrejösses va blommor dom har, där ligger jag i lä. Han hade dessutom byggt ut en grillhörna på altanen sen vi var där. Så smart att kunna grilla uppe utan problem.

Vi fick en jordgubbsdrink med Bacardi Ruzz i då vi kom. Så gott och somrigt.
Han grillade vildsvin, första gången jag åt det tror jag. Marinerat i en god marinad, va så gott. Deras egna färskpotatis och en massa tillbehör. Coleslaw, sallad, tzatziki, nån grillsås och sa hade Elle gjort Hummus och tagit med. Magen stod i 4 hörn.

Vi gjorde Aperol Spritz i en kanna och drack. Visste ni att den bara blir godare för varje glas? ;-D
Prova själva, 3 delar Cinzano Prosecco och 2 delar Apperol, fyll glas med is och det till hälften och så bubbelvatten till 2/3 delar. Löjligt gott med den lilla bittra eftertonen. Friskt, somrigt, ochen otroligt vacker färg. Jag köpte ett kit med vinerna på båten men det blr ju Aperol kvar så köp 2 Cinzano Prosecco ( måste vara den) och 1 Apperol.
Efter en stund blev det efterrätt, rabarber & jordgubbspaj och kaffe. Så gott!
Kom fram oliver och nötter till resten av Aperolen och fast man är supermätt så sitter man där och äter.
Mitt i natten nån gång när solen iaf gått ner bröt vi upp. Det är ju några mil hem och L var trött, hans hand mår ju inte bra av nattkylan heller.

Hem och lyckades med bedriften att inte se nåt vildsvin nu heller ;-D undrar när jag ska få se ett sånt. Vill ju så klart inte ha den framför bilen. Men "alla" som åker den vägen påstår att man ser dom jämt.

Idag har vi väl inget direkt planerat. Elle är här och vi ska grilla sen.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards