Mina ord och tankar

Alla inlägg den 25 juni 2021

Av Neta - 25 juni 2021 00:15

Fick spruta nr 2 idag. Så skönt att det är gjort nu. Mår bra, lite trött men det är nog av andra orsaker.

Eftersom sprutan åkte jag en bit efter ån mot Nelins. Kom på mig själv om att det var det vädret som var då som är sommar för mig.
Molnigt, runt 20 gr och lite vind. Då mår jag som bäst. Tycker det är trevligt med sol också, om jag kan sitta i skuggan. Men börjar det bli 24-25 gr då är det för varmt, tål inte det. Kan alltså aldrig åka utomlands.
Handlade lite grönsaker, en melon och en paj till lunch. Köpte en kaffe och en bulle på utvägen. Ringde efter retur hem, det dröjde en stund dock. Men jag hade ju fika så gick ingen nöd på mig.

Hemma blev jag så himla trött och det satt i ända till nu ikväll. Åt min paj, och ringde en granne för att höra om hon ska med till sommarcafeet var ju sista dan idag. Det skulle hon så vi gick iväg.

Fikade, åt fikabröd och fick nån form av känning av sockret. Gick iofs snabbt över men kombon paj till lunch o fikabröd bara nån timme efter var nog inget bra. Hade ju ätit en bulle på fm också.

Vi hade pratat om midsommarbukett och Elle sa att hon skulle plocka på hemvägen. Det gjorde hon inte!
Hon upplyste också om att hon åker med L hem på mids.dagen vilket innebär att jag blir ensam halva helgen och mat och så vi pratat om, blir inte så. C åker hem redan i morgon kväll.

Men i morgon ska vi iaf till Furuvik alla 4 och sen hit och käka smörgåstårta. Jag gjorde en gubbröra nu ikväll, för vi tänkte sillfrunch innan L skulle åka hem. E har fyllt smörgåstårtan och spacklat den så vi bara garnerar i morrn.


Hade tänkt duka och pynta bordet lite ikväll, men kände plötsligt inte för det och struntade i det. Blir ju bara 2 måltider. Lägger väl på en duk och ställer dit en midsommarstång. Kanske!

Fick ett spontanbesök av Ma ikväll med sen fastnade jag framför Ernst. Tycker dock att han börjar bli för mycket.

Men nu är det sovdags, om jag kan. Sov dåligt natten som var också!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards