Mina ord och tankar

Alla inlägg den 14 juni 2021

Av Neta - 14 juni 2021 23:48

Och nu ikväll snudd på storm och en och annan regnskur. Tittade på fotbollen men det var väl inget att hetsa upp sig för. Är noll intresserad egentligen.

Duschade, tvättade håret och körde en maskin innan frukost. Fyllde dosetten och åkte med soporna innan jag åkte ner till E. Fikade och köpte med mig en bulle hem, väntade tills hon slutade. Åt lite ravioli som var kvar till lunch. Fick en kasslergryta av E men orkade inte koka ris så tog en fiskgratäng från frysen och äter den i morgon ist.
Hann knappt slå ner rumpan hemma förrän C kom, vi fikade ute till det började stänka. Gick in och hon klippte mig.

Lite igelkottsvarning innan det lägger sig. Haha!

Vi planerade lite för midsommar, om vädret är hyfsat kör vi en repris från förra året, Furuvik i år med picknick. C åttog sig att göra en pastasallad och handla, vi E och jag ska köpa jordgubbar och fixa fika. Hemma sen ska vi ha smörgåstårta på kvällen och ananasbubbel. Så vi ska förbereda den.

Känns bra att vi firar ihop. Furuvik är ju inte bara mysig för djuren, dom har fantastiska blomsterarrangemang, en nöjespark och vid havet finns både rastplats och grill. Just att det är så havsnära är fint. Och så att vi har nära dit. www.furuvik.se kanske gör vi det till en midsommartradition.
Regnar det vet jag inte vad vi gör. Åbergmuseet i Bålsta kanske om det är öppet.

Ja det var idag! Hände ju en del iaf Haha!

Av Neta - 14 juni 2021 01:10

Tidigt i morse strax efter 4 va jag på toa, höll precis på att somna igen när 112 appen lät. Brand utomhus 240 m från mig, i centrum alltså. Bilbrand. Tänkte att det är väl nån Epa, inga brukar ju parkera där på natten så brydde mig inte utan somnade igen och sov till 10 , annars brukar jag alltid vakna mellan 7 och 8 men går sällan upp då utan brukar dra mig lite. Ibland somnar jag om. Pensionärslivets guldkant. Tror kroppen håller på ta igen sig. Tycker jag är tröttare än vanligt.

Det hade varit mer dramatik i byn på morgonsidan. Bankomaten var krossad, entren till hemköp var skadad, nåt fönster trasigt och fler bilar i ett radhusområde hade skadats och tänts på. Men vittnen fanns och dom grep 2 killar i 14-15 årsåldern kl 6 vid låg och mellan. Den skolgården är lite tillhåll kvällar och helger.

Alltså om jag hade ungar i den åldern som var ute hela natten skulle jag leta efter dom. Fundera var dom var och vad dom gjorde. Bli orolig!
Hur känner man sig i den åldern om ingen bryr sig? Deras föräldrar låg hemma och sov, blev väckta när polisen kom hem med ungarna. Hur känns det kan man undra? Hur kan man som vuxen inte bry sig i vad ungarna gör?
Våra barn va aldrig ute på byn överhuvudtaget, inte ens Johnny. J o C hade sin dans och var mest i stan, tränade eller va med dansgänget. E har aldrig varit ute så. Så har vi välartade barn också Haha!

Kyligt idag, fick hämta en kofta för att kunna äta frukost ute. Varit mest på baksidan idag men kyla och blåst gjorde att jag gick in på em. Då låg solen ändå på, men iskalla nordanvindar.




Elle kom och vi gjorde tonfisksallad till lunch. Böndalladen som bas. Sen gick vi som sagt in, hon till sig och jag till mig. Kollade in Streaplers på Bingolotto och såg på barnmorskorna sen.
Nu ligger jag nerbäddad och ska sova.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards