Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 26 april 2015

Orkade inte

Av Neta - 26 april 2015 00:09

Nej jag orkade inte bråka mer i morse, luften gick ur mig i natt nån gång. Så det blev ingen mässa, men dom ligger fortf på minus för det! I synnerhet den mest vuxna.
Och som C sa till mig i morse, det var bra att han slapp gå upp så tidigt och vara ute hela dan, som h.an skulle varit med Elle, det hade blivit 6e heldagen på raken för honom isf och det är så när som på 3 veckor bara 1år sen infarkten. Nu fick han ist sova ut, och äta frunch i lugn och ro.
Men det var hyfsat väder och C ville för en gångs skull göra något med oss så efter lite dividerande bestämde vi oss för att åka till Morgongåva och åka campingvägen dit, alltså förbi Siggefora där vi stod säsong i 16 år.
I Morgongåva ligger Karlssons som den nu avlidne Göran Karlsson startade efter att ha sålt GeKås i Ullared. Det är också ett Ullared i miniatyr. Idag är det ett personalägt varuhus. Det finns fler Karlsons ute i landet, bl.a ett utanför Oskarshamn.
Elle hängde på och vi gjorde en del fynd faktiskt.

Vägen dit över mossen bjöd på en fin resa, det är vitt i varenda dikeskant och in i skogen. Bra fors i krondikena med. På campingen var det full aktivitet, det spikades golv och restes förtält, men attans vad tätt dom får stå nu inte som när vi stod där, då kunde man ha rätt stor tomt. Nej så vill jag inte ha det!
Vi har ju åkt den här vägen ända bort till Heby och Morgongåva så mycket, men skog har skövlats och nya hus kommit så ibland hade man svårt att känna igen sig. Även på hemvägen då vi åkte övrne vägen genom Åkerlänna var mycket nytt, sen har ju skogen växt på vissa ställen med.
Kul att åka där igen iaf.

Både C och jag köpte spetsballerina, jag vita och hon svarta för 99kr
Elle köpte lite till sin lägenhet och jag gjorde lite fler fynd.

Den här kannan som ska få ersätta en annan plastkanna som sett sina bästa dagar. Det är en cylindr som man fryser under locket. Presentsnören för bara hälften av pengarna mot Rusta och dessutom i de här läckra färgerna.

Sen den här finingen, lika stor som den mangelkorg vi brukar bära ut tvätten till vindan med men i plast med handtag. Det underlättar både för L och mig.
Man kan ju använda den som vilken stor balja som helst med så klart. Jag kan t.ex Lägga i blöt mina lerkrukor snjälv och slippa be någon göra det i tvättstugans ho.
Lite mer blev det mest ätbart.

Det är en thaikrog där med, förut har vi köpt med oss hem då vi varit där, men nu åt vi där. Så fräscht och lite billigare än i stan.

Ni ser lite av det ätbara i förgrunden ;-)
Stannade på skogen och plockade vitsippor och glatt överraskade såg vi att en del var blå. Trodde det var blåsippor men dom hade lika blad som vitsipporna. Fick upp en rotbit till en såg jag då vi kom hem, så ska sätta ner den bland dom vita och gula jag har på baksidan. inte säkert den tar sig och inte säkert att jag bor här då men iaf.

Väl hemma tog jag en bild på den här som är på väg nu. Löjtnanshjärta. Tog på gullvivor också men dom bilderna har jag inte fört över till paddan. Finns på facebook.

Elle följde med hem, vi åt sen lunch så ingen va direkt hungrig sen men vi åt lite tapas till Selfridge.
Nu har hon åkt och jag tänker avveckla dagen.
Godnatt, sov gott!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards