Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 18 juli 2016

Återhämtning

Av Neta - 18 juli 2016 23:05

Sov ända till 10 men kom inte ur sängen på en timme till tror jag, segt i morse, eller ja fm då. ;-)
Haft hyfsat väder idag med bara nåt skrämskott till regn ikväll. Vi har mest tagit det lugnt, ja tvättat och hängt, lagat mat och lite löpande så där men inget annars.
Tänker tillbaka på igår, på känslan att komma upp och ha hela veckan framför sig. Är ju inte riktigt så för oss längre men känslan anades i hela Malung igår.
Campingen som C och tjejerna bor på ligger ju bara en bit från Ingers o Bosses trädgård där vi bott i en massa år. Känslan när allt var uppe och vi satt i finvädret ( minns inget regn) :-D och såg alla rulla in. Hur det plötsligt var nån som stannade och kom och kramades, man kanske inte setts sen förra året, bara snackat på "Dansbandsdax"
Jag upplevde samma sak en stund igår i solen utanför förtältet. Så mysigt att se campingen fyllas både på vår och andra sidan.

Blev ju en höjdare i Grönlandsparken också, tack vare att vi kom så sent och tog bakvägen såg vi ju jättebra. Satt och tittade på trummisen som hade tusen hyss för sig, han var som glad med hela kroppen och det syntes att han älskade det han gjorde. Undrar om det är honom Björne inspirerats av, det var lite " samma lika"

Sen den fina kvällen att få åka genom Dalarna iinte mkt som slår det även om man ledsnade lite mot natten sen. Tänkt idag också på hur jag somnade och inte märkte att L blev trött. Själv hävdar han att han inte var det, att vinglingen berodde på en omkörning. Men ändå, man ska nog som sällskap försöka hålla sig vaken vid sånna långkörningar, det kan gå fort annars.

Elle mår mycket bättre, vi kontaktade ändå sjukvården idag och fick lite tips om medicineringen och mat. Dom tror som hon att hon ätit nåt hon inte tålde och med den dåliga motståndskraft som hon har så kan det bli så här. En slags allergireaktion kan man likna det vid. Själv tror hon att hon fått i sig stark ost i Forsmark i torsdags, hon har reagerat på det förr tydligen. Det var rätt mkt ost i den carbonaran och inte bara parmesan.
Hur som helst kan vi andas ut angående det här. Nu har vi onsdan kvar och se vad det är för skit i hennes lever.
Och om inget oväntat sker så är vi i Malung på fred igen. E är hemma här med kaninen. Känner att hon inte riktigt orkar åka med. Skruttan är väldigt glad för det! ;-)

Guldklaven, skrev inget om det förut idag men jag tycker på något sätt att det var rätt personer som vann. Speciellt glad för Sandras skull men även för Andreas och Sannex. Hade ju hoppats på Classe men det här var näst bäst och ibland får man nöja sig med det.
Tyckte väl kanske att Lasse i Blender trampade lite i klaveret med kommentaren om basister. Men han menade säkert inget illa.

Ska bli högsommarvärme de närmaste dagarna har dom lovat. Man kan ju hoppas på det då iaf. Gärna lite varmare kvällar också! Vill kunna sitta ute utan stödvärme. Gäller att utnyttja det för till helgen skulle det bli sämre igen.

Nu ska jag göra lite annat innan jag dejtar John Blund!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards