Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 27 juli 2016

Det kommer efter

Av Neta - 27 juli 2016 02:12

3 kvällar i rad på baluns och för lite sömn tär mer nu än för några år sedan, helt klart. Vi är inte vana att vara uppe till soluppgången längre. Det kommer efter, sen gör väl värmen sitt till med.
Apropå soluppgång eller snarare solnedgång så slog det mig hur tidigt det blev mörkt härhemma om man jämförde med Malung. Sån skillnad på den iaf förhållandevis korta sträckan fågelvägen.

Christine blev sjuk så L kämpade på med städning av husvagnen, hon hjälpte till men orkade inte så mkt. Båda sov mest sen efter dom var klara och hade lämnat den. Tyckte C var lite piggare idag.

Elle är inte så pigg, 4 förändringar på levern, 2 så stora som 5 cm. Många poletter som trillade ner där. Vi vet inte riktigt vad det är än, oturligt nog är det ju semestertider så det händer inte så mkt. Men det ser ju inte bra ut! Blir en tuff tid!

Vad vi kan göra nu är ju att ta en dag eller en timme i taget. Vi har ju gjort det här förut! Varit i den bubblan men då på barnsjh. Vuxenvården är lite annorlunda och det är ju 22 år sen sist. Man känner sig inte precis så omhändertagen som man blev på barnsjh.

Än är hon någorlunda pigg. Vi gör lite utflykter framöver, försöker göra sånt hon vill och hoppas innerligt att vi inte behöver ställa in Motala i aug. Kanske hinner vi med en höstresa med.
Jag har nog inte fattat än, nån försvarsmekanism kanske. Men vi försöker leva på som vanligt och jag är glad att hon är kvar här hemma.

I morrn drar vi ut på en utflykt ut mot kusten i norra Uppland!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards