Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 12 juli 2017

Listigt

Av Neta - 12 juli 2017 01:36

Jag är en listmänniska, har alltid varit. Strukturerar upp och skriver ner allt från handling, packlistor, städschema och vilka maskiner som ska tvättas. L blir vansinnig, han är ju betydligt rörigare men så missar han mkt med. Ska vi ha folk på mat skriver jag upp vad vi ska ha och i vilken ordning det ska lagas. I datorn finns sen länge en stugkomihåg och idag gjorde E en vandrarhemskomihåg.
Listor till allt underlättar mitt liv tycker jag. Hur gör ni?

Ryggvärk idag med, la mig platt på sängen en stund på dan och har ätit värktabletter hela dan. Tror jag sitter fel. Alltid lätt framåtlutad. Tar ofta med maten till soffbordet. Det är väl träningsvärk helt enkelt.

Vi har ju en plats över i bilen till Malung E blir ju hemma och har hört oss för om nån vill åka med. Vi åker ju upp över ett dygn kan man säga. Upp tidigt på fm och hem på natten. Vi har gjort det förr så det är inget märkvärdigt. Har hört av sig några men inte bestämt med nån än. Men jag kan inte låta bli att fundera över hur folk är funtade. En tjej frågade om vi kunde hämta henne i Vällingby för det var ju inte så långt från Uppsala. När jag förklarade att vi bor norr om och åker norrut började hon argumentera om varför. Herregud säger jag bara.
Den som ska åka med får alltså ta sig hit eller finnas efter vägen. Sen åker vi över Harbo och uppåt till Hofors och över Falun Rättvik för det är bäst väg och går fortast. Men det ansåg hon var fel väg för man skulle åka Borlänge Vansbro. Vadå ska! Jag har åkt dit i så många år och båda vägarna så jag tror jag vet själv.

E kom idag med och lillstumpan kom hem efter en dubbelkryss, hade fått ett fint halsband i "hejdåpresent" man sku kunna tro att hon ska vara borta i flera år.
Trött men hjälpte oss ändå med maten. Sån är hon om hon ser att jag har ont. Blir nog mkt halvfabrikat när hon är borta och flyttar sen.

Nu ska jag flytta, från soffan till sängen.


 
 
Autismmamma.bloggplatsen.se

Autismmamma.bloggplatsen.se

12 juli 2017 03:34

Ni tror att jag låtssa och över driva? Att jag gör mig till för att får allt att verka värre än det är?
Jag är en mamma, fru som berättar om min vardag:
Har min sysselsättning på kommuns psyktrin och är ofta ledig på helgerna och vissa vardagar. Har hel sjukersättning, gift, två tonåriga barn varav den yngsta har Autismspektrumpstörning. Liksom jag.

Har asberger, autism, autismspektrumstörning.

Gör som jag visa att du tycker att alla ska ha samma rättigheter och möjligheter oavsett psykiska olikheter.
Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Autismsprktrumstörnig m.m
Snälla ni kom in och läs min blogg om mitt liv vetja!
Att vara annorlunda liv med diagnoser är inte så lätt som ni tror!

Dela och sprid min blogg vidare!

Det skulle betydar mycker för mig om ni gjorde detta för min skull!

Tack i för hand!

Min blogg adress är: http://autismmamma.bloggplatsen.se

Min E-mail adress är: happy0@home.se


Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Jag har: Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. För samarbete kontakta mig på: / happy0@home.se
Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda!
Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m
I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. Har haft ett hård liv!



http://autismmamma.bloggplatsen.se

http://autismmamma.bloggplatsen.se

Neta

12 juli 2017 14:40

Med all respekt men jag kommer inte att göra det. Har min blogg som ett ställe där mina ord och åsikter ska luftas. Då jag själv har ett funktionshindrat barn är det isf det som kommer att nämnas.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards