Mina ord och tankar

Alla inlägg den 24 augusti 2017

Av Neta - 24 augusti 2017 23:46

C hörde av sig i morse och var orolig för bagaget. Funderade på om jag kunde ringa och höra om det var kvar i London. Var in på SAS hemsida men svårt att navigera. Allt står dessutom på engelska. Språket i sig är inga problem om jag ska prata med nån. Men fackengelska... o sen försöka se vart man ska ringa. Kände mig som världens sämsta morsa men bad henne fråga nån annan i första hand.
Förstod samtidigt hennes frustration och oro, hon tar ju mediciner för en ganska svår allergi och det är vår där nu. Hon hade mediciner för 1 vecka, resten är i bagaget, men sen då? Hur skulla jag kunna fixa nytt och skicka ner med så kort varsel? Kan man få hjälp av SOS international? Hon hade sprutor i bagaget hade nån tullare lagt beslag på dom och dumpat resten?
Kyrkan hade ju dessutom gett dom extra pengar för bagaget och det var försäkrat. Betalt ett svindyrt intyg för C så hon skulle få sina sprutor med sig. Så jag mailade kyrkans kansli.
Dom kunde skicka medeciner med DHL, ja men hur snabbt då?
Kände att nu var det lika bra att dra igång det stora artelleriet.....
Men då!

Kom den här bilden, allt var intakt. Alla mediciner kvar. Så nu kan dom åka till Masvingo snart! Var ju sagt 2 nätter i Bulawayo som sen ändrades till " till bagaget kommer"

Hon berättade att dom varit i trädgården där dom bor, sett färgglada fåglar, persikoträd och en gigantisk pelargon. Att grodorna låter mycket. :-)

Luften gick ur mig lite efter det. Men E kom mitt i där nånstans, gjorde lunch ( korv m bröd) och vi gick igenom kräftlådan med lyktor o sånt. Konstaterade sen på Maxi att vi får nog vara rädda om dom lyktor vi har, dom kostar ju 50kr st.

Vi köpte sushi på hemvägen, kollade på Ernst och nu sitter jag här trött som en gnu. I morrn ska vi fixa på altanen, göra Dumlekakor och stryka dukar ( lakan) säkert nåt mer med. Provsmaka sillen iaf.

Godnatt!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards