Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 17 april 2021

Strålande väder

Av Neta - 17 april 2021 01:25

Dagen började inte så bra, vaknade med huvudvärk och tänkte först tillbringa dagen i sängen eftersom det inte gick över men masade mig upp till slut. Smörgåsjärnet stod framme sen igår och hade en 1/2 burk stuvning kvar i kylen så gjorde varma mackor till brunch. Kl var ju mycket. Lite lyx i vardagen.

Jag är inte sjuk, ingen feber eller andra symtom. Det är nog min allergi som spökar, mycket pollen nu.

Satt ute lite drygt 2 timmar idag, klippte lite torrt och drog lite ogräs emellanåt. Kan ju inte stå så lång stund i taget så får bli lite varje dag. I morgon ska jag sätta mig framför jordgubbstornet och rensa det. Kanske försöka kratta bort lite torrt gräs i slänten, det jag når från golvet.

Två citronfjärilar såg ut som dom lekte tafatt eller vad heter det? Tagare? En lång stund höll dom på här innan dom flög vidare. Dom lyser verkligen upp när dom kommer iaf.


Fikat smakar ju extra bra ute. Mina magneter på duken behöver lite kärlek också ser jag nu.

Elle hade varit i stan och bl.a på Rusta med en kompis och jag hade bett henne köpa dom här.


3 st som vi laddade och som nu ligger och lyser på bordet därute. Ska ha en på varje sida om garaget och en i lavendellådan. Ska klippa lavendeln, såg att jag fått en Akleja i den, men dom blommar ju inte samtidigt så den får vara tror jag.
Såg lyktorna hos en Fb- kompis som hade dom på sin balkong och föll direkt. Tycker dom är urfina.

Har 6 st andra som kräver lite kärlek till baksidan med. Vi hade dom vid huset. Men dom är ju inte använda på 2 somrar så måste nog byta batterierna tror jag. Har ju uppladdningsbara.

Elle hade shoppat åt sig själv med


En jättefin vaxduk på Bauhaus


Och så himla fina duktyngder.


Själv fick jag humlor att ha i öronen med posten. Surrfria som tur är Haha!

Känt hela kvällen hur det stramat lite i ansiktet så nog tar solen alltid.

Gjorde en portionsomelett, stekte köttbullar och kokade broccoli nu ikväll. Så fin broccoli med lite tynnre, långa och mjälla stjälkar men som krävde sin koktid ändå. Men var nästan som Sparrisbroccoli. Köpte för 5kr för 250 g..


Gott var det iaf. Körde 2 buketter när jag ändå höll på så ska ha i en paj vi ska ha med på äventyr på sönd och frysa några påsar med.

Kollade lite TV med Elle nu ikväll och fastnade sen framför en film med Hugh Grant, ögongodis. Mmmums....

Men nu är både filmen och dagen slut. Jag ligger redan i sängen. Ska strax släcka och drömma att jag har en arm att somna på. Vems får ni inte veta. Haha!

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Neta - Måndag 29 april 19:36

Det är ju Uppsalas och övriga studentstäders största helg. Skolorna är lediga och de flesta arbetsplatser stänger. Befolkningen ökar och fyllan är utbredd. Iaf från sen em och kväll. Jag jobbade ju på förskolan men det är inte många Sista april jag...

Av Neta - Måndag 29 april 01:01

Idag var det dags. Körsbärsblommans dag i Kungsträdgården. Blev till slut bara C och jag som åkte. Hon var i Sthlm igår också Haha! Hon hämtade mig mitt på dan. Kom några stänk på vägen ner men då vi parkerat var det uppehåll och tidvis sol. Blås...

Av Neta - Lördag 27 april 21:55


Har ni nån sån pryl som ni använder mycket och känner att ni inte kan vara utan? Jag tror iofs att vi alla har flera sånna. Jag har den här. Den är inte så stor, du kan riva saker direkt på tallriken med den. Min står ofta kvar på köksbordet....

Av Neta - Lördag 27 april 16:24

Både igår och idag har det småsnöat och inte varit mer än högst 5 gr. Inte varit så sugen på att gå ut. Skulle ju köpt potatisbullar för att prova det där i våffeljärnet men hittade 2 bakpotatisar som börjat bli lite skrynkliga. Rev en sån med en 1/2...

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards