Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 17 juni 2015

Midsommarstämning?

Av Neta - 17 juni 2015 00:37

Har ni någon känsla för midsommar? Jag tycker hela vitsen med att fira midsommar går ut på att man ska kunna sitta iaf på altan. Men här har dom lovat 12-13 gr och då sitter man inte där. Från början skulle det regna med men det verkar vi slippa nu. Däremot lutar det åt dagsregn på torsd, börjar redan i morgon kväll.


Idag fick jag två pionknölar på posten, rosa doftpion. Fick L att gå ut och gräva ner dom med och under tiden försökte jag hyfsa till lådorna och krukorna vi redan planterat, plocka bort visset och så. Lite midsommarfint vill man ju ha. Nu klippte han ner alla gullvivor och förgätmigej med, dom hade nog fröat klart. Ser rätt hyfsat ut i trädgården, så fint med alla blommande prästkragar och Bergsklinten blommar med så vi kan få fina midsommarblommor på bordet med dom och lite aklejor i olika färger iaf. På altan har jag ju en bukett med hundkex och lupiner, så ska ställa dom så vi ser dom iaf.   Scheresminen är på väg att slå ut med.


Har bytt gardiner i köket till lite mer somrigt och la på en storblommig duk i vardagsrummet i turkost och blått på vit botten. Man får ju göra vad man kan.

Christine ska fira midsommar med sin kör. Vi blir nog själva vi andra tre, Bosse o Annika börjar sin semester o far norrut, Mi o Ma dansar och spelar, Eva jobbar o då åker Danne norrut också och ingen annan vill nog va körbar. Inte vi heller   

La ut ett inlägg om snapsar på den andra bloggen men själv dricker jag inte det så gärna. Var en som efterfrågade och jag visste att jag hade ett gäng Gillar mer rosé eller cider jag, dricker oftast bara nåt glas med om vi är själva. Midsommar är också en dag då jag faktiskt dricker en öl. Sill o jansson är inte så gott med vin.

Har suttit och gått igenom recepten och skrivit handlingslista. Ska göra en salt tårta med kräftstjärtar och avocado. Brödbotten utan gräddning som vanligt. Receptet var med varmrökt lax men jag fixar inte alltid rökt med "kladd" så jag byter. Eller jag, det är gallan som inte gillar det.


Midsommardan ser ut att bli lite varmare iaf och det är ju då det händer saker här. Till o med en halv sol lovar dom.   Hoppas på grillväder då med.


Vi har varit på möte C o jag idag, vi ska byta utövare för ledsageriet och samtidigt halverar hon sina timmar så jag ska få en annan på 20 timmar. Å herre jisses vilken skillnad mot kommunen. Men va svårt att beskriva vad för person man vill ha. C o jag känner ju varann så där har det ju liksom bara flutit.

Men jag ska få träffa två st om ett par veckor, sen anställer jag dom själv fast dom får lön från Alma som det heter. Passar ingen av dom så annonserar dom, snacka om att man får service. Jag behöver ju ingen hjälp egentligen, behöver ju bara komma iväg till olika saker. Nån som har körkort och kan dra stolen. Sen vill jag ju att dom ska vara lite äldre så man är någorlunda i fas. Men hoppas komma ut på lite mer saker, teater och annan baluns.


Innan det var jag upp och fick B-vitaminet, har ju ampullerna kvar hos Distriktan, nu har jag tagit 3 av 5 som finns i förpackningen men då går dom ut i aug och jag ska ha i sept, måste ha fått med kortare hållbarhet den här gången. Dom har räckt annars och kostar ju nästan frikort, svindyra. Lite surt för det faktiskt.


Ja allt nog och emedan, nu får vi nog sova lite iaf. Gonatt!





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards