Mina ord och tankar

Alla inlägg den 25 juni 2015

Av Neta - 25 juni 2015 23:12

Va ju så glad att Elles lilla gård däruppe i ghettot ändå verkade lugn, men va hjälper det så länge packet bor kvar.
Vi brukar köra ner till hennes lägenhet för hon har svårt att gå i backen, värst är nerför. Men hon får ont åt båda håll. Det har ju blivit mycket iom flytten med som blev rätt utdragen. Men det krävdes ju för att hon skulle klara det.
Idag då hon hade lite Öppet hus för sin badgrupp, jobbarkompisarna i kyrkan och oss så parkerade L på parkeringen. Jag hade eget fordon så han behövde inte tänka på mig heller.
När han skulle köra hem nu ikväll så var ena framdäcket platt och i det satt en lång träskruv. Inne i full längd så den var iskruvad med skruvdragare.
Jag tänkte direkt att det är väl dräggets ungdj-ar men han undrade om det kan vara någon som retat sig på att vi kör ner. En vuxen alltså! Det lär vi ju aldrig få veta men i fortsättningen blir det alltid parkering vid lägenheten så vi har uppsikt över bilen.
Så hoppas jag den som gjort det gör nåt vettigare med sina friska ben än att springa omkring och sabotera däck.
Nu ska jag maila områdespersonalen, det finns en övervakningskamera i området och har vi tur syns det något där. Polisanmäla är väl knappt lönt så kostnaden för de extra milen till stan och rep av, alt ett nytt däck får vi nog vackert stå för själva.

Annars var dagen trevlig, kom folk i tre omgångar så det blev smörgåstårta till lunch, mellis och middag idag. En massa jordgubbsr och melon och minst 2 koppar kaffe per omgång.
Hon jade gjort en helt vegetarisk och en med skinka och räkor. Ska be henne gästblogga i min turkosa blogg " Matsedeln" så kan ni kolla fyllningarna där.

Nu ska jag lägga upp benen högt och försöka sova.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards