Mina ord och tankar

Alla inlägg den 5 juni 2015

Av Neta - 5 juni 2015 22:47

Vi har grillat till lunch ett par ggr och suttit därute på dagtid men ikväll var det första kvällssittningen, 5 juni, det är ju skandal egentligen. Men vi gjorde tacos och åt där ute.
L gick och vilade direkt efter maten och Christine som jobbat 7.30- 15 idag gick på igen kl 22 för att jobba till 14 i morgon. Sovande jour så det är inte så jobbigt som det låter. Elle åkte hem samtidigt.
Jag satt ensam kvar men det blev nästan kyligt. Har 3/4-byxor för första gången i år idag med, det är ju också löjligt sent.
Nu är jag iaf inne, känner mig rätt mör om jag ska vara ärlig, har nåt skit i kroppen och ont i lederna.
Vi ska på trädgårdsfest i morgon så jag hoppas att jag inte blir sämre. Bosse fyller år och där brukar det ju vara rena kak och tårtbuffe'n där så det vill vi inte missa. Skönt att det är nära hem med, nästan cykel/scooteravstånd.
Hade velat åka till Holmen ikväll, CL är där men L orkar inte. Gick upp och körde C till jobbet och åkte sen direkt ner till Elle och fortsatte. Satt upp vägglampa och hylla i hallen, hennes sänglampa och nåt i badrummet. Sen hem och klippte gräset, grannarna har studentfest och dom skulle parkera även vid oss så vi ville ha det lite fint.
Sen åkte han så småningom tillbaka till E och röjde lite efter altangrejerna i utrförrådet, satt ihop hennes växthus och grillen. Fixade lite på hennes uteplatser, både fram o baksida. Då var jag redan där och C kom när hon slutade. Vi fick henne att tömma 3-4 lådor med Cs hjälp så det iaf blev lite mer dagsljus som kom in i rummet. Och dom fick uplighten på plats och kopplade in nån liten rosa lampa som står i hyllan på samma kontakt.
Lite i taget blir det men hon måste ju kunna bo i det med. Nu har vi bestämt att hon ska vila i helgen, bara småplocka lite, göra nåt större bara när nån av oss är där för hon ska ju jobba må-torsd på kyrkans sommarcafe' nu i 3 veckor. Går åt mycket kraft till det för henne. Ska ju baka allt.

Kul för alla studenter att det var sommartemp ute idag, kunde ju vart som häromdan, 8 gr o regn. Vi såg när vi gick hem idag C o jag att många satt ute i solen och njöt av något gott i glasen. Firade både värmen och fredag kanske.
Nere vid badet är det tydligen en stor ungdomsfest ikväll, "Vuxna på byn" är där så hoppas det blir någorlunda hyfsat. Förra året eldade dom upp en bordbänk och krossade glas i vattnet så en liten tjej fick sitt sommarlov förstört hos mormor. Skar upp fötterna när dom skulle ta ett morgondopp dagen efter. Kunde ju inte bada förrän i augusti sen.
Det är ju lite High Chapparall härute, ungdomar som ingen bryr sig i vad dom gör på kvällarna. Föräldrar idag verkar inte orka med sina barn! Tragiskt men sant!

Men nu ska jag också lägga mig tror jag, ta lite dunder och krypa ner med en bok. L sover redan igen efter senaste taxiutryckningen.
Ha en fin fortsatt kväll alla!


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards