Mina ord och tankar

Alla inlägg den 9 juni 2015

Av Neta - 9 juni 2015 22:31

Jag har blivit tillfrågad av Barncancerfonden om att "få låna" ett inlägg i min blogg.

Med vår bakgrund är det ju självklart att säga ja. Vi har en dotter som opererades för en hjärntumör när hon var 7 år.

Men jag är inget bra på datorer så hoppas det räcker med att klistra in länken.

Sen hoppas jag att ni allihop köper en eller flera armband. Ja kanske andra saker också som ger pengar till Barncancerfonden.


Av Neta - 9 juni 2015 00:07

Tack för värmande ord! Tack också för samtalet idag M, så kul att planera lite.   

Hade ambitionen att dra lite kvickrot och ogräs på framsidan idag, men 12 gr gjorde att jag avstod. Det ska ju bli varmare i veckan.

I stället åkte/gick vi ner till församlingshemmet och fikade på sommarcefét, blev dock en kortis då L var orolig för regn och ville hem innan, vi fick också några droppar på oss. Men kul att komma ner och få smaka på gifflarna E bakat och pratat så varmt om. Var inte jättemånga där då vi kom men hade varit många på fm.


C jobbar dygn så det är tyst här ikväll, ska möta henne då hon går av i morgon eftersom hon har lite packning.


Funderar lite på sommar och midsommar. Har lite planering klar. Skulle så gärna vilja åka till Sundborn på midsommar igen, det var så himla mysigt firande där. Först en stor picknick då folk verkligen gick "all in" med skaldjursplatåer och häftiga smörgåstårtor. Vi kände oss nästan dumma med vår sillunch, vi hade ju inte ens en jordgubbstårta och ingen skumpa   skulle vilja göra om det med lite bättre väder och mindre vind. Sen gå i den processionen ner till festplatsen där det verkligen var traditionellt firande, inget saknades där. En riktig dalamidsommar.

Långt är det ju men det gick ändå rätt bra att åka över dan och man var hemma vid 21-tiden tror jag. Vi hade iaf lite småplock på altan då vi kom hem, så sent kan det inte blivit.

Roligast skulle det ju vara att åka upp tillsammans med några och kanske rent av sova kvar, kanske gå på Mannes om det är dans eller Lillsjötorpet men vi är nog ute väl sent för det isf, alla har väl planerat nu. Vi också egentligen men det får än så länge vara plan b....


Sen får vi se vad sommaren bjuder på, till östergötlands lilla pärla ska vi iaf. Sen "söderut" i aug.

Tänk om man kunde vinna lite rejält på det där postkodlotteriet också, då kunde man ju göra lite mer. På facebook idag bjöds det ut stugor vid Väddö kanal vid Bergby för 290 000, det är ju ingenting för det läget. Vet precis vilka stugor det är och det är typ 150 m till vattnet och första parkett på Roslagsloppet. Vi har varit på den campingen. Men det var bara jag som kunde tänka mig det.....


Det sägs att skattepengarna ska komma den här veckan, trodde dom skulle komma nästa, men dom är välkomna, ska slösas på plantor. Kanske dags att ta bort fönstren runt altan med. Skönt att ha haft det kvar nu när det blåst en del och inte varit så varmt men snyggt är det inte!


Nu börjar doften av nybakt sprida sig här, bäst att ta ut dom så dom inte bränns.









Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards