Mina ord och tankar

Alla inlägg den 6 augusti 2015

Av Neta - 6 augusti 2015 00:40

Det skulle bli skitväder idag så vi sköt fram trippen till kusten till i morgon. Händer roliga saker där då med. Lite trevligare med sol än åskskurar som det fanns risk för idag.

Idag kom dom äntligen med Elles köksluckor, dom skulle kommit före midsommar men det hanns väl inte med och sen stängde dom för semester. Det fattas dock 6 handtag som dom skulle komma med i morgon. 1låda mindre i lådhurtsen var hon inte så glad över heller. Det var inte så att det var någon låda som var högre heller, bara lådfronten. Jäkla fusk! Man skulle kunna tro att det var Ikea....
Nu ska hon bara få dit garaget till scootern också, hon har ju bott där sen 1 juni. Tur att hon hade en pappa som hade en lång kabel, för även om det varit bökigt att dra den genom köket från fönstret för att kunna ladda scootern i ett jordat uttag så har hon ju iaf kunnat använda den. Hade hon inte kunnat det hade hon varit helt låst hemma, inte ens kunnat handla. Men inbilla er inte att dom på bostadsanpassningen ens frågat om det. Dom bryr sig inte! Nu vill hon bara ha dit garaget för att kunna ladda på natten igen.

Vi åkte in till mamma idag. Leif ska göra en höjning från marken upp till första trappsteget på baktrappan upp på altan. Av nån anledning så är det uppklivet 23 cm medans dom andra trapporna är 16 cm. Det är lite jobbigt när hon ska ut i trädgården att kliva ner det där sista. Annars klarar hon trapporna bra nu med krycka och räcke. Men dom blir ju inte yngre så lika bra att göra i ordning det där permanent.
Vi satt ute och fikade, jag kan ju inte komma in längre, det var varmt även om molntäcket var rätt så kompakt. Vi såg att det var alldeles svart ut mot Rasbo när vi åkte motorvägen in. Men vi klarade oss.
Runes son var där med, kul att träffa honom. Han var väl inte stor då dom träffades, men nu ska han fylla 50 ;-). Jag får nog sluta se han som ungdom nu. Han far iväg utomlands och firar med kompisar.

Efter det ville Elle till Ikea, hon lät fästet till sopkorgen följa med gamla diskbänksdörren. Ville ha nytt fräscht nu när det är nytt. Så hon köpte en ny. Den gamla korgen har hon kvar men tänker ha den i städskåpet. Den kan ju enkelt hängas på väggen där med 2 skruvar, är en vit trådkorg. Bra till dammsugarfötter och annat som hamnar under saker annars kanske. Smart hon!
Jag köpte mig en ny "lagomkniv" haft en som handtaget börjar ge upp på, men nu ska jag pensionera den.

Sen gick vi ett varv på Rusta och kollade in rean, men lampskärmarna fanns bara i fel färg synd för annars kosta dom 10kr. Hon ville ha nån färg på lamporna i köksfönstret. Vi hittade inget annat heller just det var rätt utplockat med. Jag köpte pappersnäsdukar.
Lite mathandling sen på CG innan vi for hemåt.boch vet ni vad jag hittade i sån plastkorv? Jo Norrlandspölsa! Så nu blir det fest nån kväll :-D

Leif bakar matbröd ikväll, sånt klarar inte jag längre så tur att han vill. Vi köper en del med nu, men då helst butiksbakat och det blir lite dyrt i längden.

Precis nu landade den här rackarn bredvid mig på soffan, ska försöka få ut den


Sen sova så jag orkar med morgondagen!
Godnatt!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards