Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 21 februari 2018

Strålande sol

Av Neta - 21 februari 2018 01:47

Jösses va solen värmer nu hörni. Vi var in till stan en snabbis efter lunch L o jag och jag hittade jättefina lampskärmar på Rusta, lite rosa i iaf.

Passar lite till tekannan som är 2 dansande grisar bredvid. Det är blå fåglar i mönstret också och bladen har den där fina grågröna färgen som jag gillar.

Vi ställde kvar bilen vid Rusta och promenerade över till Netonnet och Maxi i solen. Hade glömt köpa mitt te och sen skulle vi ha toner till skrivaren. Bestämde mig för att ta årets första utefika när jag kom hem innan solen försvann bakom namnegrannens tallar men tji fick jag. Vi hann inte mer än upp på Bärbyleden förrän det kom snö. Sen var det ingen sol mer.

Tvättat idag, fick hit Es tvätt också för hennes tvättmaskin gick sönder. Bara nån fjäder till luckan som L trodde sig kunna fixa med pianotråd och borrmaskin. Göra en ny alltså. Men han hade ingen sån tråd hemma.

Kokade högreven idag och får iaf 2 middagar och lite buljong. Gjorde i ordning i en burk jag snabbt kan värma på torsd kväll. Lite tight då. Måste dit och köpa mer, finare kött var det länge sen jag hanterade.

Ja i morrn drar jag iväg ett dygn, skiter i all värk och elände. Orkar inte! Ska knapra piller så jag slipper och hålla mig till alkoholfritt förutom det obligatoriska vita immiga till maten. Har handikapphytten så blir inte så trångt heller.

Packat lite nu ikväll men hinner resten i morgon. Betalade räkningarna också så det är gjort. Försökt ringa SEB om Ingokortet med, suttit med kvitton och räknat, dom vill dock inte prata med mig. Fattas fortf 1500.

Nu ska jag dock sova, nattinatti på er.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards