Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 februari 2018

Av Neta - 10 februari 2018 13:22

Till skillnad från igår då det var klarblå himmel och sol. Då går det ju inte att ligga kvar i sängen. Vi tog det lugnt, åt frukost länge. C bestämde sig till slut för att vara hemma, hon hade känt av halsen redan under föreläsningen och hon ska ju ha 3 st nästa vecka, ville inte riskera att vara sjuk då.

Men vi andra åkte i det fina vädret, 77an mellan Knivsta och Norrtälje är bitvis väldigt vacker, i snö och sol blir det inte sämre precis. Samma väg i mörker på väg hem sen är bara jobbig, så det kan vara Haha!

Vi var på terminalen rätt tidigt, vill vara där innan bussarna. Det går fort iaf sen när folk börjar välla in. Upp på båten, fick vårt bord vi brukar ha och morsade på några vi kände igen. En del av grabbarna kom och hälsade innan dom började spela.
Inte jättemkt folk men fullt dansgolv hela tiden ändå. En kul em med många goa låtar att nynna med i. Tiden gick fort. Kram och hejdå och så ut i kylan.

Hemresan är urjobbig så här års men med en snabb handlingspaus i Rimbo som inte blev så snabb haha så kom vi hem till slut. Ner med Elle och hem till C som hade gjort smördegspiroger med ost och skinka tills vi kom. Så vi käkade dom och kollade på På Spåret, sen blev det inte så mkt mer.

Idag är det grått och L ska snart hämta Elle, blir väl mello ikväll, ska rösta på StikoPer. En kille från Leksand som gör vandringsturneer på somrarna och samlar in pengar till cancersjuka barn. Går från barn och familj i 6 veckor och uppträder efter vägen. 2 ggr har han kommit gm Björklinge och uppträtt här. Hoppas det går bra för han ikväll.

Nu ska jag packa upp det jag köpte i taxfree igår, lite vitt, lite prosecco och en massa lakrits.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards