Mina ord och tankar

Alla inlägg den 5 februari 2018

Av Neta - 5 februari 2018 23:18

- 16 i natt, 14 i morse, 6 på dan och nu 14 gr igen som kan bli - 18 inatt. Jag hoppas verkligen att den hemlösa tjejen jag skrivit om tidigare sover inomhus i natt.

Men så vackert, saknar att kunna vara ute i solen sånna här dagar men det krävs lite planering och nån som vill vara ute med mig om det ska funka sånna här dar.

Har ist tagit hand om mig själv lite, gjort en inpackning av håret, djuprengöring av hud i ansikte och på halsen. Älskar min ansiktsmassagegrej jag köpte i Ullared. Fiixat med fötter och underben som blir så vansinnigt torra så här års. Masserade in olja före duscen som fick sitta ett tag och sen fick C hjälpa mig smörja in ordentligt efter dusch.
Bäddat rent och fixat lite så med, dammat runt sängen. Fick hem lite från affären också, måste ha apelsiner och mjölk hemma. Går åt mjölk till kaffet och har cravings på apelsiner just nu.

Testade nåt nytt till falukorven ikväll, morotsmos. Såg det i nån tidning och det var verkligen gott, gjorde exakt efter receptet men byter ut mer av potatisen mot morötter nästa gång.
Recept i matbloggen under tisd, bytte dag. Visst är jag djärv? Haha!
Hittade några skrynkliga champinjoner i kylen som fick hänga med korven i nån slags fräs.

Fick hem fluggrejerna från Anticimex idag men det har minskat ändå nu. Typiskt va? ;-) Några har fastnat iaf. Delade på dom för dom var stora tyckte jag. Satt en på ett underlägg på bordet och där fick vi flest, 3 st. Få se vad som händer i natt.

Tömde äntligen altankylen idag, ja inte jag men L. Inget hade frusit märkligt nog men nu är spriten inne iaf Haha!

Knäpper och har sig på altanen, dunsar nästa ibland. Vet inte om det är pga kylan eller om det är nåt djur som drar sig mot huset i kylan. Som är under där det är snöfritt o letar mat. Såg rådjur precis utanför tomten i natt men dom sprang ner mot sjön.

Tror jag ska ta min bok och krypa ner i min säng, blir nog nattlinne med lång ärm i natt. Va lite kyligt i natt. Fast det är lika på termometern inne nästan alltid så blir det så när det blir sånna här köldknäppar iaf. Inbillning eller blir det som en annan luft? Vad tror ni?

Sov gott!


Av Neta - 5 februari 2018 01:19

Vilket väder det var på fm idag, tyvärr lite kyligt för mina leder men man kan ju njuta inifrån med.
Startmotorn på bilen måste bytas, vi har snart bytt allt som går på den där bilen. Lagt ner så mkt pengar så nu lönar det sig inte att sälja den, vi får aldrig tillbaka det vi lagt ut. Så jäkla trött på eländet men vi behöver ju en kombi.

Mi o Ma kom en sväng idag och fikade. Dom åker ju till Japan i april så vi pratade lite om det. Och om Australien där hennes syrra är. Ma fick med sig ett par böcker hem. Började snöa rejält på em sen men L va ändå ut och tog bort startmotorn, i morgon ska han till skroten och skruva bort en till, en hel..... men får ju gå dit. Inte långt iofs.

Började på den här idag, hunnit en bra bit. Svårt att lägga ifrån sig.

C skulle jobbat till 15 men fick jobba till 21. Mer pengar blir det jobbar 15-21 i morgn. Stackars E skulle på dopfest i kyrkan men kom ju inte dit utan L. Å bilen gick ju inte.

Gjorde matsedeln i andra bloggen och småfixat lite runt skrivbordet. Tänkte få det lite mer praktiskt.
Såg Så ska det låta och käkade en delikatess idag.

Paltbröd o fläsk.
Rensade lite i fasta datorn och bytte skrivbordsbild.



Nu längtar vi efter sånt här och att kunna sitta ute och fika. Solen värmer visst lite redan.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards