Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 27 februari 2018

Strålande sol men iskallt

Av Neta - 27 februari 2018 23:49

Dagen började med att jag fick ett mess som gjorde mig vansinnigt arg. Brukar inte bli det men det här var både löjligt och nonchalant. Någon hade helt enkelt inte lust att jobba idag. Meddelar dessutom med bara 2 timmars varsel. Skyller på ett väder som kunde bli, men prognosen sa något annat och den stämde också.
Jag kunde dock inte ställa in det planerade idag, finns inte på kartan, inte med så kort varsel. Så gör man inte!

Så min man och dotter fick sin planering förstörd också, men båda insåg ju att jag måste åka, bestämt sen 9 jan. En människa som jobbar heltid och är upptagen för övrigt. Idag eller om flera veckor. Och det fanns inget väderhinder. Glad att dom ställde upp.


Isande kallt och sol, lite vind. Så vi åkte, kylan gjorde ju att det inte var det minsta halt, totalt tvärtom mot igår. Kollade och det var samma väder dit vi skulle.

Vackert på hallfönstret.

Inte ett moln, gnistrande snö i solsken. Men kallt. Underbart vackert! Vi har verkligen njutit av det vackra idag. Men inte av den isande vinden och kylan. Solen värmde dock om man hamnade lite i lä.

Träffade min vän, åt lunchbuffe. Hade ju meddelat att jag skulle komma med L och C. Hon hade köpt en blomma åt C som ju fyllt år. En strut choklad åt oss alla.
Så fin människa.

Åt i en trevlig miljö. Buffe som avslutades med äpelpaj och kaffe. Checkade av lite vad som hänt sen sist. Med henne kan jag prata om vissa saker ingen annan förstår. Hon vet exakt vad det handlar om.
Känt varann sen den jobbigaste tiden och följt varandras svårigheter och glädjeämnen.
Hon har dock haft det lite tuffare än jag.

Fanns en söt oljelykta på bordet

Stod Ikea under. Men finns inte på hemsidan, kanske ett annat års modell.

Trevlig em, vi strosade runt i gallerian och på Dollarstore. Shoppade lite.

Vi hade en tid att passa och tiden gick så fort idag. Så vi skjutsade hem henne så småningom och for hemåt. Fortf sol, blev lite dis strax innan vi kom hem men inte en snöflinga. Ingen som helst halka.
Dom släppte av mig hemma och for iväg igen för att göra det dom skulle gjort på dan. Blev en lång dag för dom. C kom hem först, frusen och trött så vi fikade lite och såg lite TV. När hon gick ner kom L hem. Då hade han varit igång hela dan. Vi såg Frusna Vägar, ett program om bilbärgning i extremväder som igår ungefär. Kul att se hur dom löser uppgifter. Bärgning är ju inget man kan något om. Intressant, går på 3an.

Blomman C fick.


Så fin!
Lite huvudvärk nu, tror förkylning på G. Så tänker bädda ner mig. Godnatt!

 
 
Ingen bild

Carina

28 februari 2018 12:10

Men är inte en ledsagare anställd? Hur kan man då bete sig så? Hon ska ju inte jobba med någon, inte någonsin igen om hon behandlar sina klienter så. Förstår att du blev både arg och ledsen. Tur att familjen kunde fixa det ändå.

Neta

28 februari 2018 13:10

Tydligen är det så att man ska finna sig i sånt här om man behöver en ledsagare. Hon erbjöd sig att byta till nästa vecka vilket ju blev lite skrattretande när det var igår jag bestämt med Barbro. Dessutom förankrat det med henne för 2 v sen. Pratat med kommunen o.s.v
Fortf så jävla arg och besviken, trodde verkligen inte detta om henne.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards