Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2015

Nu är min gröna vägg borta

Av Neta - 20 augusti 2015 23:16

Före

Under tiden

Efter

Här är ändå stammen kvar ( bakom körsbärsgrenarna) men den försvann fort den med. Betydligt ljusare blev det iaf, både ute och inne.

Vi har haft en ljusslinga som har gått runt hela altanen, mellan taket och överliggaren till fönsterhålen. Nu har sektion efter sektion lagt av. Den har lyst från 20a Knut till advent i några år så det är inga konstigheter alls att den blev trött.
Vi behövde alltså något nytt. Hittade en sk dansbanebelysning på Clas Olssons sida med varmvita lampor i LED. Det var 20 lampor i plast men iaf klara som vi helst ville ha.
Slut på båda butikerna i stan. Fanns i Kista och Valbo dock.

Bild från Clas Ohlssons websida, inte riktigt vanliga glödlampor men lika stora. Sen kan man ha den både inne och ute.

L tyckte vi kunde åka till Valbo. Så det gjorde vi. Köpte lite annat också. Åt 3 små rätter där " mitt i" och gick ett varv på Indiska, Kapp-Ahl och nån mer butik.
På hemvägen fick jag fruktansvärt ont i magen. Kom på en sekund. Så där så man mår illa av bara värken. Va tvungen att flytta upp bilbältet så,ont gjorde det. E och jag hade äätit samma mat men hon mådde bra annars hade jag trott att jag blev matförgiftad.
Det värsta släppte efter ett tag men gick inte över helt. När jag kom hem slängde jag mig på sängen och låg säkert en timme. Tog sen en Ipren och då släppte det, kunde till o med äta. Inte känt nåt mer heller.
Undrar vad det var?

Så här blev det med den nya. Den går inte runt hela altanen, men lyser iaf upp mitt för fönstret mot vard.rummet
Tyckte det blev lite läckert när han drog ner den på stolpen. Det där är ju inte heller bara mysbelysning utan lyser upp bra. Mys har vi ju på andra sidan med ljusväggen mm. Sen är det ju svårt att fota lampor men ni får en aning om hur det blev iaf. Hela syns ju inte här heller. Vi ska nog kanske i en framtid köpa en till och ha över den andra sittgruppen. Men man får ta det lite pö om pö. Som man säger.

Vore ju lite läckert att ha ute mellan två träd eller så med.

C kom hem efter att ha varit på en liten semestertripp. Helt slut var hon av sömnbrist så dom har nog haft kul. Nu jobbar hon kväll, dag och dygn i helgen.

Längtar till månd då vi ska åka med, maskinen lär snurra i tvättstugan hela helgen. I morgon ska jag göra lite tillbehör till kräftorna på lörd. Ser fram mot både dagen och kvällen där. Sönd lär vi packa. Drar ju tidigt på månd.

Nu ska jag packa mig i säng. Trött fast jag inte gjort många knop idag. Nattinatt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards