Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 22 februari 2018

Kryssning

Av Neta - 22 februari 2018 23:40

C hade en läkartid vid 13.30 så vi åkte in alla 4 då och sen till Väsby för sen lunch

Kunde inte låta bli att tänka på att om bara ett par månader är det vitt av sippor här. Åt en wrap med sallad och kyckling.
Vi hade sagolikt vackert väder ända till vi kom in i Sthlm men då ändrades det.

På nolltid blev det snö och dålig sikt. Hade bara en poncho på mig eftersom vi skulle köra ombord. Var tvungen att gå på toa då vi stod i kön men trots att vi i princip hamnat utanför toan blev jag både våt o kall. Fick köra på rätt tidigt sen, redan strax efter 17. Var bara 30 bilar så det gick fort. Trodde båten skulle vara knökfull iom sportlovet men det var den inte. Rätt lagom.

Vi hade handikapphytten och C hade egen. Var ju redan bestämt att hon sku fira lite med kompisarna i Date, dom ville det.

Vi åt i Botegan

Länge sen jag åt det här, men nu så. Deras sallad med pasta, oxfile?, räkor, äkta italiensk mozzarella, oliver, sallad, ägg, endiver, parmesan och de godaste tomater jag ätit på länge. Stod Vikentomater på menyn. Fås med balsamicodressing och en pyts med Rohde Island.

Gick ett varv i taxfree efter det, köpte lite vin. Tog en fika på maten i cafe?t innan vi gick upp till dansen.

Date med Jesper o Jan på scen.

Blev imponerad av Highlights nya sångare, ny för mig iaf. Vilken energi, han dansar ju hela tiden på scen, inte bara höftvickningar där inte. Äger ju scenen och sjunger jättebra. I natt efter dansen stod han dessutom på golvet och dansade med några fans på discot en bra stund.



Måste få visa Elles alkoholfria hallondrink. Så himla god. Och så gulligt han gjorde den med blomman, bledet och jordgubben.

Ja Date var ju bra som vanligt. Ska spela iÖsthammar på lörd så då ska C och Anneli dit.

Ja C gick med grabbsen och vi gick i säng vid 3, hon hade dock bara orkat nån timma, var så trött. Då hade dom haft efterfesten i nån trappa Haha!

Vi gick upp strax efter 8 för frukost, massor av folk då vi kom. Svårt att hitta 3 platser men till slut så. Åt ungefär som jag brukar hemma + lite extra fruktsallad när jag ätit det andra. Kaffe och minimunk som avslut.

Vilade nån timme efter det och sen upp och kollade på David och Cissis dansskola. 30 min i var spelade banden sen. Otroligt soligt och vackert i skärgården på hemvägen

Inte mkt is heller.
När dom slutat spela och vi sagt tack och hej gick L och jag till cafe?t och tog en gravlaxmacka, tjejerna gick till taxfree men kom till oss sen.
Till hytterna och plockade ihop. Ner på däck och möttes av polisbilar, något hade tydligen hänt.

Hem i sol, såg en massa rådjur och röken från en brand i Märsta. Stannade i Gnista så C fick handla till sin Afrikafest i morgon, Anneli och Mi o Ma, och så klart Elle kommer. C jobbar fm först. Ska bli afrikansk mat, spännande.
Skjutsade hem Elle och så hit, lite kontraster på middag mot igår Haha! Men hade ju spart soppkött i kylen, så i med wokgrönsaker och morötterna från koket i buljongen.

Tror damen var nöjd med sin 25-årskryss.

Nu sängen, sover inte bra på båtarna. Min säng i handikapphytten är dessutom smal och hög. Höll på ramla ur 2 ggr när jag vände mig i natt.

Skriver om Afrikafesten i morgon. Godnatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards