Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2014

15 gr

Av Neta - 28 oktober 2014 23:34

Otroligt att man en av dom sista dagarna i oktober kan gå i jeansjacka eller kofta utan att frysa trots gråväder och blåst. Så var det idag och blåsten kommer fortf i byar, har fått rädda lite pellisar in under tak.


Var till G-sunda idag för C skulle ev byta sina stövlar. Nu fanns dom inte i större så hon behöll dom, ev ska vi försöka lästa ut dom. Sen skulle hon ha ofodrade kängor som iläggen passade i med det fanns inte där heller.

 

Däremot ett par skor som jag provade förra gången vi var där men tyckte var för dyra, som nu kostade halva priset. Klart dom fick följa med hem fast jag inte hade råd egentligen. Fanns bara 3 par kvar i lite udda strl men eftersom jag sväller i fötterna ibland slog jag till på ett par som egentligen var 2 strl över min. Jag kan ju lägga i en sula och så här års har man ju normalt kanske lite tjockare strumpor med så jag tror det ska gå bra även när jag inte är svullen iaf.

Har stövletter jag köpte förra året men dom är så tjock sula på så mina ben kommer i fel vinkel i rullen. Sänker vi fotplattan tar den kanter ist. Tror dom här blir bättre. Var o köpte elastiska skoband med så jag bara kan hoppa i dom med skohorn och dessutom har jag ju lite växmån då när jag sväller.


Vi stannade till på Gränby på hemvägen för där har ju Skopunkten flyttat in. Där hittade C ett par lågklackade direkt som satt bra med iläggen i, sen provade hon ett par med klack o lite strass som satt bra med. Ja sen är det ju det där ta 3 betala för 2 där, så då tog hon ett par svarta glittriga pumps med inte så hög klack med. Dom fick hon ju gratis då. Hon var nöjd kan jag lova.


Inte hemma förrän 19 så det blev turbomatlagning innan Tv och så småningom lite fika.


Nu är jag trött, börjar hosta lite igen. Undrar om det är något här jag inte tål eller om jag har nåt skit i lungorna. Blev ju aldrig 100% frisk, hoppas det inte blir som innan iaf.


Känner att jag kanske borde bemöta kritiken jag får för att jag inte gillar dom här glammiga insamlingsgalorna men jag orkar inte.

Jag tror inte jag kan få någon att fatta ändå, märker ju att dom som varit där själva förstår hur jag tänker. Ni andra ska vara jäkligt tacksamma för att ni inte behövt gå igenom det vi har.

Jag blit trött ibland på det som inte är slut och aldrig kommer att ta slut för det vet vi ju. Jag dippar men mår oftast bra. Tycker ändå att vi tillsammans med E ordnat det så bra vi har kunnat.

 
 
Ingen bild

Carina

29 oktober 2014 07:48

Ja jag fixar dom inte heller. Förstår precis din tankegång men det är svårt att nyansera språk i skrift så jag tror du blir missuppfattad med v
Ingen vill väl frivilligt gå i era skor heller.

Du har all rätt att bli trött Neta, för E har det ju tillkommit saker nyligen också. Jag beundrar dig ska du veta för den styrka du har och haft. Efter den här sista pärsen med Fk tror jag det kommer efter för dig nu och då blev den här galan droppen.

E har fått rätt föräldrar, inte alla som får så mkt hjälp som hon. Hon är en klyftig tjej också precis som du så häng inte upp dig på tjattrigt folk. Dom fattar iaf inte hur mkt du än förklarar och berättar så lägg bara ner det. Du är inte skyldig någon det och det tar bara onödig energi.
Du står för ditt liv och dina åsikter, fortsätt så. Du har ju oss som vet att älta med.

Neta

29 oktober 2014 13:41

Jo jag vet att du har rätt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Av Neta - Söndag 21 april 01:24

Hängde med L till Fyris ikväll och satt och lyssnade till Micke Ahlgrens. Träffade på 2 gamla kompisar, Gertrud och Kerstin. Så kul att få " prata ikapp lite" Har aldrig hängt med nån lörd innan men visste att våra gamla husvagnsgrannar jobbade där ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards