Mina ord och tankar

Alla inlägg den 7 april 2020

Av Neta - 7 april 2020 19:55

Igår var det ett fantastiskt väder här, hade över 20 gr på min uteplats. Vinden tog en annan riktning också.

Kommer att sakna utsikten. Fick ett ryck och städade lite i lådan vid spaljen, såg årets första nyckelpiga och påskliljor och scilla börjar slå ut. Krokusen har blommat över men tusenskönan blommar i gräset.

Hittade den här i rabatten, ett troligt ogräs. Har en tjock pålrot men har ju duk i botten så får väl bort den när vi flyttar växterna. Här är före städningen.

Fick ju ont sen på natten så klart, behövs så lite. På kvällningen var C och jag till Lidl hittade en låda med växthustopp

Växthusdelen ligger under här, vi tog den till Bjkl idag. Blir prrfekt till tomater, paprika och gurka. Bara ta av toppen sen. 299kr var överkomligt med.
Idag fick jag mina påsksmycken av E

Vi åkte in till Maxi i morse och handlade. C skulle ha svarta strumpbyxor till sin jobbkjol. Jag hade lite önskemål därifrån också. Ska ju göra en cheescake m kräftstjärtar på påskafton. Kom på att jag glömde rödlök men det finns väl här med.
Vi åt lunch från Max i bilen i ösregn och storm. Köpte med oss sushi hem till ikväll så ska strax intas.
När vi kom till Tierp var det sol och blå himmel.

Golvläggarna håller på för fullt i min lägenhet. Ska ju få parketten slipad och lika klickgolv överallt annars. Lyste i badrummet så hoppas dom varit där och gjort rent.
Försökte beställa TV igår igen men det går inte, förmodligen har syskonbarnen till farbrorn som bodde där innan glömt att säga upp hans.

Ser ut att bli en fin påsk. L kommer på torsd och vi ska tömma förrådet. Kör det till Bjkl. Sen tar vi med E upp hit och dom stannar. Vi är ju ändå tillsammans när vi fixar. Men får väl tänka lite. Är ju E som är mest ömtålig men hon är testad. Vi andra är symtomfria hittills iaf.
Ska fixa en jansson i morgon till brunchen på fred. Köpte grejer till ett flarn idag med och ska göra en kaka med citronglasyr och färska bär. Den tar vi ev med oss ut på en utflykt.

Nu ska jag kolla på trädgårdstider och äta sushi.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards