Mina ord och tankar

Alla inlägg den 23 april 2020

Av Neta - 23 april 2020 23:46

Kungsängsliljorna har börjat blomma, inga mängder än men ge dom några dar. Fullt med vitsippsöar i dikena efter 600an och i vitsippsdungen ser det ut så här.

Idag blev det så här i Bjkl dessutom är det gardiner och krukväxter där nu.

Fattas bara micron som blir min vanliga.
Packningen går väl så där nu, har gått med kryckor några dar och förutom värken i knäna gör det ont från nacken och ner i armarna. Handlederna är värst. Ett helvete att åka bil då varje gupp eller ojämnhet på vägen känns som en kniv i knäna,, hö värst.
E följde med hit och har packat lite i köket. Jag klarade inte det idag.

Vi lyxade till med att dela på en förp vårrullar och sen sushi. C var med också.

I morgon ska jag försöka packa det sista med hjälp av E för att med Ls hjälp ta klädkammaren när han kommer på lörd. Där är det mesta dock i lådor och kartonger redan. Men städskåpet och en lådhurts ska tömmas.

Och nu ska det sovas. Men ni har fått lite uppdatering iaf.

Av Neta - 23 april 2020 02:41

Oooont! Är bara förnamnet. Tar på knäna det här med flytt, även om jag sitter och packar så mkt jag kan så belastar jag dom på nåt konstigt sätt. Idag när vi åkte bil så kändes varenda gupp i knäna.

Allt utom köksluckorna är klart i Bjkl nu, vi har börjat kört dit lite grejer. Inte mkt kvar att packa heller förutom klädkammaren. I morgon åker vi ner med krukväxter och sätter upp gardinerna. Sen hem och ta tag i klädkammaren. Tar nog ett par dar där.

Sönd ska vi flytta växter och pallkragar. Mi o Ma hjälper. Fixar till därborta gör vi väl allihop.
Johnny åker till ikea i morgon och köper skafferi och lite extra köksskåp iform av Billyhyllor m vitrindörrar. Så det är klart närvi kommer med allt.

Leif tar ner alla taklampor o kör dit och sätter upp i helgen eller månd. Tisd går flyttlasset. Känns som mkt nu, glad att jag tog dom här veckorna på mig. Sen ska allt packas upp, L kan inte hantera betongborr o J har plantering på jobbet nästa vecka så han vet inte när han kan hjälpa mig borra o sätta upp saker. Får väl bli som det blir.

Jag vet att jag lever iaf, har knän och andra leder som ser till det.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards