Mina ord och tankar

Alla inlägg den 10 april 2020

Av Neta - 10 april 2020 19:01

Påsken började igår med att Leif kom upp tidigt och vi tömde förrådet på nästan allting. Lite kvar men ganska fullt i Bjkl förrådet. Vi ställde lite saker i badrummet för där ska dom ju inte göra något. En trave stolar och 2 utedynor. 
Vi fick vänta lite på Elles hemtjänst, men vi grillade korv och åt på min sida. Min grill är där också nu. L la sig i min utesoffa och sov en stund, såg ut som en kokt kräfta då han kom hem hit. 


Vi åt en exotisk planka här, provsmakade en ny cider, som är som en apperol. Tullade även lite på fruttiseccon. C gick hem tidigt hon hade ju jobbat hela dan och systemet en skärtorsdag. Ni kan nog tänka er    E jag och L såg Pretty woman, L gick över till C och sov på hennes soffa och E är här.


I morse åt vi frunch med lite småvarmt. Sill, gravlax, gubbröra m rödbetor, jansson och köttbullar o prinskorv. Sen åkte vi ut till Ängskär och Kolhuset, satt ute i lä och käkade en våffla E o jag, och en tosca L o C och kaffe och te. Så mysigt att sitta så nära havet och se horisonten.


Då vi kom hem åkte L hem, men kommer tbx på sönd. Han ska ut med en kompis som fyller 70 i morgon och inte vill vara hemma. Dom ska visst åka till Örebro och käka i svampen. Bara dom två. 

Vi tog ett tunnbröd m jansson på och en köttbullsmacka med rödbetssallad, blev vår middag.    Nu sitter vi här och slöar. C gick just hem till kaninen som varit lite för mkt ensam. 

I morrn får vi se vad vi hittar på C vill till Dannemora och spana på Utter, men får se vad det blir. 

Hörs igen!   

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards