Mina ord och tankar

Alla inlägg den 23 april 2024

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25

Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr.
Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som Johnny sa när vi upptäckte att det saknades rosor på Elles hjärta. Han jobbar ju på kyrkogård själv.
Borde väl åka ner och kolla och ev ta reda på vårt oasishjärta men vet att natten blir ett helvete om jag gör det.
Fryser inomhus trots 22 gr. Men så blir det. Nu vill jag ha värme. Räcker med runt 20. Men vill kunna sitta ute. Längtar efter att grilla men får väl bli när det är nån annan här. Proppen gick ju sist och skåpet sitter precis under taket i hallen. Jag har inte en chans att se vilken man ska trycka på om det händer igen.

Idag ska jag äntligen äta ananaskycklingen från Pong. Frös ju in halva portionen som blev en hel 6 dl TW burk.

Städ i morgon så ska plocka undan lite med. Kört trasorna så ska hänga dom strax.

Inte kommit iväg till affären heller. Går inte ut i det här.

Just nu plockar en liten tös mina blåsippor. Mamman står en bit bort och röker, tittar bara på. Tur dom funnits ett tag så dom är nog på upphällningen. Jag kanske ska gå till tösens mormor och plocka en bukett. Haha!
Vill köpa Stjärnöga, murklocka och trädgårdsnejlikor nu. Hoppar nog penséer i år. Gav växterna som står i vänt på golvet lite blåkorn idag, även pelargonerna fick 4_5 stycken. När jag bär ut sen fyller jag jord upptill. Bukettliljorna kommer med fart, påfågelliljan, doftliljor och gyllenlack är på G. Begoniorna växer så det knakar. En är lite tanig men det ordnar nog till sig då den kommer ut. Dahlian får stå mörkt till mitten av maj.


Ska ha en hängfuchsia på framsidan sen men den köper jag senare. Brukar inte klara dom så slängde i höstas. Måste ju hålla igen lite då jag har så svårt för att vattna med annat än kanna. L och J får ta slangen när dom ev är här. Jag fixar inte den längre. Måste ersätta min Heidi Klumros med. Frågan är med vad? En ny får bo på baksidan ist. Djupare med jord där.
Det är där jag vill ha en bondsyrén med.

Men nu ska jag värma min mat.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards