Mina ord och tankar

Alla inlägg den 6 april 2024

Av Neta - Lördag 6 april 00:49

I natt och på fm har det snöat här


Såg ut att vara rätt mkt ändå. Några plusgrader efter en kall natt.

Jag vaknade med feberkänsla och förkyld. Det har varit på G några dar. Får ju alltid ont i hö öra när bihålorna sväller. Nu har det brutit ut och då brukar det bara bli i 3-4 dar. Känt mig bättre då jag gått uppe. Trött är man ju och var lite segt att ta sig ur sängen men kom upp vid 11 iaf. Ska ta en extra kudde i natt så kanske det inte fastnar så mkt.

Orkade inte riktigt laga mat så tinade dom 2 sista langosbollarna.


Tryckte bara ut dom med fingrarna så blev inte så stora. Kör dom penslade med olja 7 min på 180 i airfryern, penslar igen, vänder och kör 4 min till. Penslar med vitlöksolja när jag tar dom. Hade ju rödlök färdighackad i kylen. Bredde dom först med fraiche. Gräddfil brukar jag klicka ut men fraiche brer jag. Rom o räkor är ju givet. Kom på nu att jag glömde riven ost men det gick ju bra ändå.
Nästa v har dom påsar med frysta degbollar på Lidl, så bekvämt. 29,90 för 12 bollar om det inte har ändrats. Brukar finnas ca 2 ggr/år. Dom jäser medans dom tinar. Åker ni dit så köp er en påse av Matrikets kardemummaskorpor också. Sååå goda.

Snön tinade på em och kommer det inte mer i natt är det nog helt borta i morgon. Det är 1 timme mellan dom här bilderna.


Såg Masked singers samtidigt som jag löste lite korsord. Sen senaste Göta kanal. Blev helt sjuk av längtan till kanalen och Motala. Älskar ju Varamon och Mallboden. Sen Äppelriket i Borensberg.
Skulle vilja åka scooter längs kanalen. Ha nån med som cyklar.

Drömde i natt att vi åkte husbil till Härnösand och gick på bilmuséet. Vet inte riktigt vem jag åkte med dock. Haha! Men vi missade ju det muséet på långkryssen.

Tar det väl lugnt i morgon med sen är jag nog piggare. Lite långtråkigt bara.

Har börjat peta lite med att ta bort påsksakerna. Orkade dock inte göra nåt mer idag. Nu är det redan söndag ser jag så ska nog krypa ner.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards