Mina ord och tankar

Alla inlägg den 1 juli 2019

Av Neta - 1 juli 2019 22:00

  

   

Idag har jag gjort av med lite pengar. Började med att åka till Lidl efter frukost och köpa en spraymopp.  Har dock inte hunnit packa upp den än. Hem med den och där fick vi dagens första regn på oss. Blev emellertid sol ganska snart. Så skulle vi åka till XL-bygg som ligger borta vid motorvägen och köpa penslar. På vägen dit kom dagens andra regn, störtskur med storm. Regnponchon jag har när jag åker scooter blåste upp som en ballong över ansiktet och naturligtvis när jag korsade vägen. Fick nästan panik då jag inte såg nåt.

köpte penslar och en ny vattenkanna, på hemvägen slapp vi iaf regn. Vi hann till och med måla en gång innan nästa skur kom. Som ni ser på bilden har jag låtit göra en vinkellåda vilken det ska planteras perenner i. L ska hjälpa mig fodra med markduk i morgon. Sen ska jag ha ett vindskydd mellan lådan och bänkarna men ett som är i en kasett, man drar ut det vid behov.


C gick hem sen och jag stekte en hamburgare till lunch. Somnade i soffan sövd av regnljud. 


Nu ikväll och åkte jag ner en sväng till hembygdsgården där det var gammeldans till spelmän. Suger lite i den tarmen ibland. Har väl dansat både gammalt och folkdans ett par varv runt jorden i mina dar ungefär. Ska vara dans varje måndag i juli till levande musik. Bara 2 timmar dock, idag åkte jag hem efter en timme, blev lite kallt. Men slapp regn. Trodde jag skulle se nån jag kände igen men icke. 


Nu däremot är det lite mörkt på himlen och det kan bli åska. Så tänker kura ner mig i sängen med en tekopp och en bok. Tända några värmeljus kanske. 

Sov gott alla fina! 


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards