Mina ord och tankar

Alla inlägg den 15 juni 2020

Av Neta - 15 juni 2020 01:12

Här är min favoritplats på jorden nu.
Så skönt därute på fm då det är varmt men skugga. Ställer jag upp balkongdörren helt slipper jag blåst också. Det är verkligen en oas. Grönt och lummigt åt alla håll. Vi ska försöka ansa lite med för jag får göra precis vad jag vill bara jag tar hand om det.
Röda längan är garage och fönstren är gårdskarlarnas kontor o fikarum, bara bemannat till 16 på dagarna. Så ingen insyn.
Lite väl varmt nån timme mellan 18 och 19 sådär, men då kan man ju gå till framsidan. Jag håller mest till här, E trivs mest på sin framsida så vi nöter inte på varann precis. Men sitter ihop iaf minst en gång om dan.
Ska ju fixas, byta golv och bygga ut det. Upp med mitt tak där vi bygger ut. Hängas upp slingor och amplar i det. Men även ett streck för lakan. Öglor för galgar gjorde jag av buntband i fjol.




Inte behöver jag känna mig ensam heller

Har den här krabaten och enligt grannen är det två. Det här är Konrad men ska finnas en Kajsa också. Vi har så klart ingen aning om kön men man kan ju hoppas att dom är ett par. Haha! Vore ju läckert med bebisar.
Vi hade en igelkott eller två på tomten där jag bodde förut här. Hände att man såg ungar med.

Några som defenitivt haft ungar är blåmesparet som bodde här. Dom flyttstädade igår. Upp och ner i holken, kom ut med näbben full som dom släppte på marken och sen in igen efter mer. Aldrig sett fåglar göra så innan.
Varit så kul att följa ungarna från pipiga och hungriga till flygfärdiga. Jädrans va dom tränade, först bara från gren till gren på rönnen bredvid, sen från träd till träd och till slut drog dom.

Jag trivs så himla bra, så glad att jag flyttade tillbaka. Har planterat mina favoritblommor och på sikt ska här sättas en fläder också. Min vid huset blommar nog för fullt nu och just nu är det väl som finast där. Björklinges sevärdhet var ju min stora doftscheresmin. Har inte varit och kikat på blommorna där, känns lite konstigt att göra det, det är ju mina... är ju jag som köpt och planterat. Gör lite ont i själen.
Men jag jobbar på att få samma här. Scheresmin finns redan, svällda knoppar på den nu. Fattas en blå kungsnäva, men det är ett planteringsår nästa år med.

Tierp känns som en parentes, trivdes jättebra med lägenheten men kom som aldrig in där. Här känner jag halva byn och nu börjar folk fatta att jag är tillbaka. Till och med personalen på affären. Haha!

Midsommarveckan nu, tiden går fort. Vi ska ut med Mi o Ma på lite äventyr. Safari kan man säga....



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards