Mina ord och tankar

Alla inlägg den 18 juni 2020

Av Neta - 18 juni 2020 00:33

Elektrikern kom 8 i morse, jag trodde han skulle va klar på ett par timmar men det tog hela dan. Det är ju bostadsanpassningsjobb att koppla in elen i det. Det är rätt avancerat med timers, laddare, automatisk dörröppnare och lite andra finesser.
Jag hade bett om att dom skulle flytta en lampa och sätta dit ett jordat 2-vägs uttag åt mig på utsidan mot fönstret. Om man nu skulle vilja skaffa en trimmer, ha lite julbelysning på framsidan eller kanske ha en elgrill. Eller bara ladda telefonen ute Haha!
Meningen var ju att dom skulle fakturera mig för det och dra rotavdrag. Men så sa dom helt plötsligt att dom bjuder på det, ja men tack då Haha!
Jobbet är ju ganska stort och dom tyckte det där var en baggis, att inte ett uttag var så dyrt, då fick dom ändå dra ny el till lampan. Dom skickar ju räkning på det stora till kommunen och tjänar väl en slant på det ändå. Trevlig som 17 var han också. Så ska ni nån gång ha ett eljobb utfört, anlita Uppsala elcentral. Tror inte ni blir besvikna.

Den här kom häromdan, en Bag in hink, hittade på tradera, tror hon gör och säljer där. Sanden är ett lock, spaden handtag för att lyfta det. En tunn träskiva med sand och grejerna är limmade på. Ja inte spaden den går ner en bit. Tyckte den var så läcker. Hinken är rätt stor, 4-5 lit skulle jag tro, så jag tror man kan ha nån slags Kylfodral på bagen, huvudsaken man får ut kranen. Det hålet är rejält tilltaget också. Bara komma på ide?n.

Vi åkte till Maxi ikväll E och jag. Hungriga som 17 bestämde vi oss för att äta där innan vi handlade. Åkte härifrån 19 och tänkte att då,är det lite lugnare i butiken.
Icke! Rena lämmeltåget in på parkeringen, men hallå brukar inte folk handla i morgon? Det trodde vi. Fiket vi skulle äta på var stängt och alla bord var upptagna på maxis fik. Vi fick ta en korv på stående fot och tänkte att vi äter på utvägen.

Gick rätt fort och handla ändå, hittade en ny liten kylväska lagom för en ensam person.

Inte större än en handväska. Nåt på 60kr kosta den. Är väl egentligen en matlådekasse. Smart med en sån kylväska liksom men bra så här års.

När vi hade handlat klart skulle vi köpa mat från pong med hem tänkte vi, då stängde dom. Så vi fick vackert äta hemma. Jag hade köpt kroppkakor, varit sugen flera dar, så åt två av dom men kokade allihop. Fryser dom så kan man skiva och steka sen.

Sen har jag suttit här, kollat lite på paddan. Nu är det dock sänggång. Och i morgon ska jag ge mig sovmorgon.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards