Mina ord och tankar

Alla inlägg den 1 augusti 2020

Av Neta - 1 augusti 2020 00:05

Man tycker inte man gör så mkt när man inte ens kör på en sån tripp vi hade igår men trött blir man iaf. Stel och ont i knäna av allt stillasittande tog jag till dundret för värk när jag la mig igår. Iofs släckte jag nog inte förrän vid 01 eftersom jag bloggade men fick iaf en chock när jag sov i ett streck till 7.30 Jag som brukar vakna ungefär var 3e timme och behöva kissa. Ofta svårt att somna om också.
Slumrade om lite iaf även i morse men var ingen djupsömn precis.

Inte gjort så mkt idag heller precis, hade rester jag åt och blev så trött att jag la mig och lyssnade på en pod. Vanlife & stories. Var nog den mest flamsiga pod jag hört. Skulle handla om säkerhet när man bor så men vete 17 om hon kunde förmedla nåt vettigt.

E kom in och vi kollade på Arvingarna på Lassemans altan. Bestämde oss för att sätta oss ute, käka lite räkor och lyssna och titta på MAs livestreaming efter det.

Räkor, ost och rose? är ju inte fel en sommarkväll.

Skrev till Petter sen och frågade om dom skulle spela utomhus för sittande publik om det fortf var 50 pers i publiken som gällde och det var det. Han nämnde också att en annan orkester spelat för 200, men att det är alltså olagligt nu. Kom själv på en till som gjort det sen eller iaf annonserat om det. Vet inte om det blev då det skulle ställas in vid regn. Men lite märkligt att det finns orkestrar som tar sånna risker, ja dansstället också så klart. Kan ju bli näringsförbud sen kanske.
Gnällde lite och sa att jag börjar bli less och fick ett ?Det kan man lugnt säga? tbx. Så inte bara vi i publiken.

Men kommer ju ändå att bli konstigt att åka på kryssningar sen då inte Birka finns. Ser att folk börjat åka både Eckerö, Rosella och Cindy. Fattar inte hur dom tänker.... när spriten går in går ju vettet ut och det är väl det enda som finns att göra på båtarna nu.

1 v till Gotland den här helgen, fick ett mail idag som visar att där tas smittorisken på allvar iaf. Och vi kör ju dessutom på. Köar inte! Har sen platser där vi ska vara hela turen. Sen hotell m egen ingång. Tänker inte trängas med folk då vi är där heller.

Så kommande vecka blir det mkt tvätt tror jag. Gäller att komma ihåg allt som ska med. Frågan är sen vad man ska packa i.
Å nej L ska fortf inte med så ni kan sluta fråga om det. Han och E var ju o gjorde nåt igår, C hade frågat om han kunde det eftersom vi ville åka själva.
E ville sova kvar för att träffa honom lite mer men det fick hon inte och som vanligt så drog han som en avlöning då dom kom hem ( han hade hjälpt henne även till affären.) Han hade inte ens gått in till henne då.

Kan ju säga som så, att han inte ställer upp på att underlätta vistelsen på Gotland för E är nåt jag aldrig kommer att ha överseende med. Sina ungar hjälper man när det behövs så är det bara! Det går före allt annat. Dags för herrn att kliva ur sandlådan.

Ska iaf börja dra mig mot sängen nu. Sov gott!








Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards