Mina ord och tankar

Alla inlägg den 23 september 2021

Av Neta - 23 september 2021 01:33

Ja nu är det väl höst på riktigt. Strumporna är redan på och idag fick jag hjälp att sätta upp sammetsgardinerna.


Gröna i sovrummet


Och blå i vardagsrummet. Kalldraget minskade direkt. C gick också runt och kollade elementen.

Idag togs den stora busken mellan mig och Elle bort på framsidan. Den kapades till roten ska få växa upp igen men då inte få bli så hög.
Jösses va ljust och fint det blev, i hela lägenheten faktiskt. Men också mer insyn så hon fick sätta upp gardinlängder även där.


Men ljusa sånna som inte tar bort ljuset men ändå skyddar lite mot insynen. Nu ligger busken på min gräsmatta och det är en massa löv där den stod så blir väl väckt av lövblåsen i morgon kanske. Haha! Sydde en duk av det här tyget också så den ska läggas på i morgon efter städen.


C köpte pizza på hitvägen. Sparde kanterna till soppan i morgon.

När hon bytt gardinerna gick vi alla tre till affären, jag storhandlade lite. Så skönt att ha hjälp då. Köpte även den rosa höstastern jag kikade på häromdan.
Vi hade lite planering för min födelsedag då vi gick, köpte en tårta för halva priset så blev lite fika hemma sen och fortsatt snack. Dom har kul ideer mina tjejer, ändå får jag inte veta allt.

Köpte lite mys till helgen, Elle ska på konferans utanför Örebro så jag blir ensam. Om jag inte lurar hit nån förståss. Men lite räkor, frukt, godis och så klart jordnötsringar. Cider och vin finns redan.

Känns som det hänt massor idag, men det har det ju egentligen inte. Nu sen dom gick har jag plockat undan lite och sett till så att hon kommer åt att städa. Ska riva ur lakanen och sätta på en maskin direkt i morgon bitti och hon ska få hjälpa mig bädda rent.

Men först lite sömn!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards