Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 18 september 2021

När man inte kommunicerar

Av Neta - 18 september 2021 00:06

En stackars ensamstående mamma på twitter hade gnetat och kämpat för att kunna ge sitt barn en dator när han fyllde år. Vad händer? Jo han hinner få en dator av sin pappa före. Dom här unga tjejerna förstår inte vikten av att ha en bra kommunikation. Förmodligen inte deras X heller.

Vi pratade om det här M och jag idag. Han hade också sett det här.
Han umgås ganska otvunget med sitt X, han respekterar henne och stöttar henne. Dom umgås med sina barn ihop.
Synd att inte min tjurgubbe till X klarar av det längre. Respekt har han nog glömt hur han stavar till.
M tror att han har nån form av autism och det är ju isf fler i den familjen som har. L kan tiga och liksom krypa in i sig själv ist för att prata och lösa saker. Inbillar sig väl att han kan tiga ihjäl jobbiga grejer men se då hugger han i sten. Sen vara precis tvärtom nästa gång man ses, då får man nästan inte en syl i vädret. Lika att han har så lätt att bli fanatisk, det finns liksom inget mellanläge.
Glad iaf för att tjejerna inte ger upp där. Att dom orkar.

M funderar på hur han ska avveckla sitt lilla åkeri. Han har väntat med att göra det tills hans enda anställda chaufför fick pension. Dom har väl delat på uppdragen. Tänk om alla var så mån om sina anställda. Han ska åka till Grekland med honom i avskedspresent. Hustrun och Ms x ska med för dom är ju så bra kompisar. Men M fyllde ju också 70 nyss så han funderar på att sälja bilen och avveckla företaget. Börjar också fundera på om han ska byta hus med en av sina ungar som har ett litet i närheten. Vet inte hur stort hans är men det ser stort ut på bilder. Pool har han också. Bättre för en barnfamilj ju.
Jag har fått honom att titta på vanlifesidorna och han tycker som jag att det är läckert. Smidigt fordon när han åker på dans. Nu har han nåt stort schabrak till husbil med plats för motorcyklar. Grabben hans har visst kört tävlingar.

Vi pratar mer och mer i telefon nu ist för att skriva DM. Vi tänker rätt lika. Det är kul att prata med honom och han visar sån total respekt för vad jag vill. Peppar som 17 när det är nåt.

Har bara tvättat lite idag och lagat mat så klart.


Hade ju en öppnad fiskbullsburk. Hittade en påse mangoldstjälkar i grönsakslådan så slängde i dom sista minuterna med potatisen.
Elle kom in i kväll så vi gjorde lite dip på färskost, gräddfil o salsa och dippade tacochips i. Hon hade med sig lite godis in också. Kollade på doobidoo och pratade lite om festen. Jag tänkte jag skulle kunna göra en del men nej jag ska tydligen inte det. Till slut fick jag ett par småsaker iaf som måste göras samma dag. Resten tänker dom ta själva och lägga ut på Johnny. Elle är så slut som det är nu, efter söndan lättar det väl lite ändå. Men sen ska hon ju på nån konferans med Bcf.
Lite orolig att det blir för mkt för henne.

Tänker att vi kanske får koncentrera oss på själva frunchen och kanske köpa färdiga tårtor helt enkelt.
L ska komma har han tydligen sagt men ska dansa i Öret kvällen före. Så han tycker väl att han ska komma till dukat bord, nåja det ska ju diskas och städas efter också.

Vi är nu iaf ca 20 st så det tickar på. Kan bli 28 om alla kommer.

Men hörni nu är det så där sent igen! Sovdags!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 19 april 00:50


Idag har jag gjort köttfärslimpor, 2 st. Jag får jämt så mkt skrogg på dom bara, använder ju blandfärs. Men vet inte varför det blir så. Letade ett nytt recept men blev att jag gjorde ungefär som jag brukar ändå. Gjorde var och en på 500 g färs. Sväl...

Av Neta - Onsdag 17 april 22:58

Idag flexade C ut nån timme tidigare, åkte och handlade åt mig på Maxi. Köpte lite take away på Pong och kom hit. Jag åt 4 sushi, lite miisosoppa, och en 1/2 port kyckling med ananas m ris. Har kvar 4 sushi och halva portionen, som nog var mer en h...

Av Neta - Tisdag 16 april 23:03


Det här är ett gammalt recept, vi gjorde det som nattmat varje nyår på 70-talet. Frasig, ostig gratäng som äts med sallad. Förbereds ju dygnet innan och var lätt att bara grädda av till 12-slaget. Men kan ju serveras till en som inte äter kött om den...

Av Neta - Måndag 15 april 23:22

Hade mailat Karin vår arbetsterapeut om en grej med scootern. Armstöden var olika höga. Hon är ledig så det kom en annan som fällde upp armstöden och visade en rulle man skulle vrida på för att ställa in höjden. Hade jag kollat i pappren till scooter...

Av Neta - Måndag 15 april 01:11

Känns nästan lite overkligt stt jag faktiskt såg ett lodjur igår. Skrev om det i vår bygrupp och sist jag titta hade jag fått 119 likes och en massa kommentarer. De flesta gratulerar och några är lite avis. Men jag har också fått veta att Uppsala...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards