Mina ord och tankar

Alla inlägg den 4 september 2019

Av Neta - 4 september 2019 13:59

Började känna mig krasslig igår när jag varit ute ett tag. Kände mig väl lite rosslig i halsen redan på morgonen men det kan jag göra ibland ändå. Har ju nedsatt andningskapacitet och blir lätt slemmig i halsen. Vanligt bland rullstolsanvändare. Men igår på dan och igår kväll och i morse gjorde det ont. Drack isvatten för att svälla av och tog cold zyme när jag la mig. Var lite frusen också både igår kväll och i morse men vet inte om jag verkligen har feber eller för att det är kallt i lägenheten nu när det börjar bli kyliga nätter och mornar, värmen är ju inte på än. Känner lite i halsen nu med och tänker ta det lugnt idag.

Jag tittade som säkert många andra Uppsalabor på programmet om vår förra polischef igår. Göran Lindberg, även kallad Kapten Klänning.
Man förstår ju inte riktigt dom där drifterna. All skit som ändå finns runt det, va kommer det ifrån? Jag fattar inte hur man är funtad. Det är ju långt från kärlek iaf. Jag har nog levt och lever rätt skyddat jag, träffat bara schyssta killar.
Sen blev jag lite beklämd när tjejerna i programmet var i samma ålder som mina. Vad får dom att ta steget? Pengar? Självförakt? Missbruk?
Kommer nog att se alltihop iaf. Det har ju skrivits en del i vår lokala press, han har ju suttit av sitt straff och är ute sen länge. Undrar om den sjukdomen går över, eller om han håller på fortf.

Nog om det. Nu ska jag göra i ordning lite förkylningste jag fått i julklapp av E. Sen sjunka ner framför TVn och kolla om det finns nåt att glo på.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards