Mina ord och tankar

Alla inlägg den 14 september 2019

Av Neta - 14 september 2019 23:55

Frågade Leif redan i måndags då han och E var här om han kunde skjutsa in mig till stan som idag. Ibland behöver man handla där.och han är ju inte omöjlig.
C o han var på Salaparkens100 årsjubileum på Streaplers igår så jag visste att han skulle skjutsa hit henne efter det och sova kvar. Jag blev också sugen igår och försökte komma dit, hem kunde jag ju åka med dom, men det lyckades inte tyvärr.
C skulle på en babyshower idag så han kom hit mitt på dan. Hjälpte mig att få iväg lite sopor innan vi åkte och plockade upp Elle i Bjkl och vidare in till stan.
Började med Hemtex där jag skulle ha nåt att öka avståndet mellan väggen och gardinstången. Det för att gardinerna ska hänga fritt för fönsterbrädan. Slutade med att jag fick köpa en ny stång. Sen ramlade jag över en ny dunkudde med. Blev dyrt! Haha!

Sen till Ikea, E ska köpa ett skafferi, finns ju inte i lägenheter nu för tiden. Vi kunde ju inte få med oss det idag men fick hjälp av en proffsig personal att få ihop en plocklista så allt kom med. Då kan L köpa det åt henne.
Jag kikade lite på bäddsoffor och köpte lite småsaker. Vi lunchade där också.

Nästa anhalt var Rusta där jag köpte marinblå sammetsgardiner till vardagsrummet. 3 längder. Är ju kalldrag från fönstren, finns tätningslister men det hjälper inte. Mest är det från balkongdörren så nu ska där bli så jag kan dra för en gardinvåd där. Sammet håller ju mot för drag.


Har ju blått i mattorna så tror det blir bra. Har också en rulle med fleece i att lägga på golvet framför och emot nederdelen på dörren.

Ja efter det, där det också följde med ett gäng servetter hem var det dags för Maxi, där vi först pantade mina flaskor o burkar och sen handlade mest mat.
Där nånstans tyckte L att jag skulle hänga med till Fyris på Lövgrens ikväll. Och att han skulle köra hem mig efter dansen. Jag hade väl nämnt att dom var där och att det var så himla länge sen jag träffade Classe. Jag trodde då att vi skulle stanna i stan eftersom dansen började 19 och kl var 17.30 men han hade grejer kvar hos C och ville åka hem i natt. Så då skulle vi hem, tillbaka till stan, hit efter dansen och sen skulle han köra till Stålboga där han bor. Det tyckte inte jag var så bra för honom så jag avstod. Ångrade mig lite sen men det går nog fler tåg på Lövgrens. Bättre då att han bara behövde köra hem ikväll. Han har ju dansat både torsd o fred med.

Måste få visa er den här finingen jag beställde av C från Linneskåpet i Sala. Visst är den fin? Gillar näckrosor.

I morgon slka jag fixa lite hemma, köpte färs idag och ska göra en köttfärslimpa + frysa in lite platta pkt av det. Köpte storpack med fläsk som ska portioneras och allt in i frysen. På kvällen ska C och jag gå på bio. Downton Abbeyfilmen går här i Tierp. Har aldrig varit på den bion. Sen har den här helgen gått också.
Nu sova på nya dunkudden.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards