Mina ord och tankar

Alla inlägg den 30 september 2019

Av Neta - 30 september 2019 22:58

Det blir en ljust grå Holmsund bäddsoffa så småningom här. Ska bara provmöblera med den soffan jag har nu först. Då ska jag också bestämma mig för om jag ska köpa soffan med schäslongdel eller inte.

Lutar nog åt utan faktiskt. Menman vet aldrig Haha!


Köpte 4 stolar till matbordet i vardagsrummet idag också, fast i mörkblå sammet till mässingsben. Vi provsatt många stolar men den här tyckte både jag, L och E var skönast. Levereras hem fraktfritt och nedsatta till halva priset. Gör inte ett dugg det! Haha! Från Chilli.
Tog lite tid på Ikea innan vi provsuttit de bäddsoffor som var aktuella också. Sen åt vi där och handlade lite på fyndet och i butiken utanför.
Så nu vill jag bli av med sängen i första hand, E o jag försökte övertala L eftersom han har den andra men inte lyckats än. Tycker inte han har användning för en dubbelsäng men så mkt som han är på dans nu så kan ju vad som helst hända. Tycker vi alltså!
Haha!

Såg ni barncancergalan med humorpriset ikväll. Den är totalt bojkottad här, det vänder sig i magen på mig. Humor och barncancer har inte det minsta gemensamt. Vet att många tycker som jag där. Nog för att det är viktigt att vårda det friska och göra trevliga saker även med ett sjukt barn men inte på den nivån. Svårt att förstå för den som inte är drabbad kanske så ni är förlåtna ;-)

Kom hem 21.30 så hällde i L en kopp kaffe o sen åkte dom, han sover ju hos E på måndagar och i morgon ska han sova hos C. Dom ska på äventyr på onsd. Själv vill jag bara fixa vardagsrummet nu, helst igår.....

Nu några sidor i boken och sen Godnatt!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards