Mina ord och tankar

Alla inlägg den 18 september 2019

Av Neta - 18 september 2019 23:08

Har bestämt mig för att göra om lite i vardrummet. Ta bort Es säng och den soffan jag har nu och köpa en bäddsoffa. Spanat in ett par st

Mest gillar jag den här

Men sen har jag kollat in den här också

Man bäddar ut dom med ett enkelt handgrepp och får då 140 cm säng. Kan ju va bra om det kommer ett par med tänker jag.

Tycker den översta med alla kuddar skulle passa mig bäst. Kul ide. Tror också att den lite ljusare grå färgen passar bäst till mina gröna fåtöljer. Ev försvinner hyllan jag delar av rummet med också och ersätts av fler av den förvaring jag har. Inte bestämt mig där än dock. Tar soffan först.
Har inte ens provsuttit men skulle vilja åka in och göra det snaaart. C har mkt nu men frågat en kompis om hon kan. Sen får jag väl muta J att åka in och köpa den o köra ut. Sälja soffan jag har och ev sängen om inte L vill ha den. Han har ju den andra.
Bar ju ut mitt lilla vita matbord i förrådet för att få plats med två fåtöljer men saknar det mer än jag trodde. Gör jag som jag tänker nu kan jag möblera om, det blir luftigare och jag får plats med det igen trots båda fåtöljerna. Tanken är att köpa lite skönare stolar till bordet med så ingen behöver sitta illa när vi blir många.

Typ nåt sånt här

Iaf i den stilen.

Fick hem min nya vinterkappa idag. Har ju irriterat mig på att kapuschongen på dunjackan blåser av när jag åker scooter. + att det är svårt att kunna tvätta o torka dunjacka utan egen tumlare, känner lika med dunkuddarna. Men tvättiden i tvättstugan räcker inte till för att få det torrt o kemtvätt kostar som en ny jacka/kudde.

Hittade den här jackan som jag kan tvätta i min maskin och som kan hänga och torka. Kragen är så hög att den täcker öronen, bättre än kapuschong. Man har ju ändå mössa. Muddar i ärmslut och 2-vägs dragkedja.
Kanske köpte jag en strl över det jag behöver, men det är samtidigt bra på scootern. Å skönt med långa ärmar ibland när nordan viner. Hatar när det åker upp och glipar när jag kör.
Hitta den på Ellos och hade 40% den dan. Gjorde inte mig ett dugg att få den billigare. Haha!

Hade beställt några nya tunikor från Cellbes med så nu ska lika många rensas ur och ett par tigts i ?manchester? som visade sig vara nåt plyschaktigt och väldigt mjukt. Lite tjockare än vanliga med. Har ju en termokjol också. Blir nog bra! C och jag var ner till Ica o hämtade pkt och det är skönt i solen men kyligt nu. Tur jag har min tunna täckjacka.

E och L kryssar på Cinderella idag, Date o Martinez spelar. Fick just en bild på maten av E. Nån köttbit m pot.gratäng från grillen. Hade varit så tjattrigt i Botegan så dom hade tur att få bord där ist.

Men nu börjar det bli sovdags va? Känns så.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards