Mina ord och tankar

Alla inlägg den 8 september 2019

Av Neta - 8 september 2019 15:38

Det får gärna vara den sista också. Haha! Men har varit väldigt hängig, legat till lunch och sen flyttat in i soffan. Sett en massa repriser och konstiga serier jag väl aldrig skulle sett annars. Idag känner jag mig lite bättre, mkt för att jag sov hela 5 tim i sträck i natt och sen några småskvättar på det. Hostan är dock jobbig och värst på natten. Men det verkar ju gå framåt.

Funderar på att kurera mig med ovanstående soppa idag. Om jag orkar åka och köpa morötter. Regnet har kommit till stan och är på väg hit så kanske gör jag nån variant utan morötter, vi får se.
Sen har jag varit vansinnigt sugen på stekt fläsk ett tag. Måste köpa både det och paltbröd så jag har, funkar ju med löksås o potatis med så klart.

Såg den här sötnosen på nätet med uppmaningen att äta mer grönt. Försöker göra det. Hellre det än människokött och insekter iaf.

Sonen är på Gotland med sin familj och det skapade ett sug och en längtan i mig. Har ju varit där väldigt mycket. C och jag pratade om att kanske är det dit vi ska försöka åka på syskon-mammaresan. I maj - juni isf. Åka typ torsd-månd då det är billigare biljetter, hyra bil och verkligen göra ön. Jag vet ju många smultronställen som inte turister vet. Sen vill jag plocka ramslök. Bo på hotell och gå ut och äta gott. Guteglass får man ju inte missa. Haha! Saffranspannkaka kan jag göra själv, har Stigs mammas recept. Men lite bökigt så då kan man ju njuta på plats. S är den vi bodde hos senaste gångerna vi var där J o jag. En gympalärare och hästtränare/ ägare från ön som numera bor i Klintehamn.

C har farit iväg på sin andra kursvecka i Sala, idag via Sthlm för att fira nåns födelsedag. Tar sig sen först med bil med en kompis till Enköping, sen buss till Heby o vidare därifrån till Sala och vår kompis som hon bor hos. Jag träffade henne en snabbis på byn i fredags men sen inte på hela helgen.

E har varit ute och luftat sig också. I lördags var hon i Västerås med sina jobbarkompisar på nån garnbutik, sen var dom till Skultunalagårn, men inte på dans utan på garnbingo. Vann gjorde hon också, 4 nystan hon kan göra nåt kul med.

Nu ska jag se vad som kan lindra hostan lite, fortf trött så tar det lugnt.


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards